Simona Halep a ajuns deja la Wimbledon, acolo unde va încerca să își apere titlul cucerit acum doi ani.
Între antrenamente, "Simo" a vizitat centrul de la All England Club și a făcut câteva fotografii alături de un pilon în care ea însăși era reprezentată cu trofeul deasupra capului. Pentru a face o analogie cu vremurile pe care le trăim, Simona a ținut să adauge o mască pe figura care o reprezenta.
Roland Garros
Simona Halep - Qinwen Zheng se joacă ACUM în turul 2 la Roland Garros, live pe Eurosport 1
ACUM 18 ORE

Simona Halep, a 2-a favorită la Wimbledon

Naomi Osaka a anunțat că nu va participa la Wimbledon, ceea ce o transformă pe Simona Halep în a doua favorită a competiției, după Ashleigh Barty.
Evident, acest statut este dat de poziția ocupată în clasamentul WTA, unde Halep este în continuare pe locul 3.
În realitate însă, sportiva noastră va avea un turneu dificil, deoarece nu a mai jucat un meci pe iarbă de la finala câștigată în 2019 și vine după o perioadă destul de lungă de inactivitate. Ea trebuia să evolueze în această săptămână la Bad Homburg, dar nu s-a refăcut complet după accidentarea suferită la Roma și a preferat să nu riște.
Într-un interviu exclusiv pentru Eurosport, Simona a dezvăluit că este nerăbdătoare să joace la Wimbledon din postura de campioană en-titre, dar a menționat și ce neplăceri îi creează restricțiile dure impuse din cauza pandemiei.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland-Garros
EXCLUSIV | Bianca Andreescu, mesaj special pentru Simona Halep! Ce le-a transmis fanilor din România
ACUM 19 ORE
Roland-Garros
Mats Wilander a analizat colaborarea Halep-Mouratoglou! La ce capitol crede că va progresa românca
ACUM 20 ORE