Venus Williams, la 41 de ani, se află în acest an la 90-lea Grand Slam al carierei. Cu siguranță că asta ne duce cu gândul la o carieră impresionantă, dar și la o sportivă care nu se mai află în apogeul carierei.
Mihaela Buzărnescu venea la acest meci încrezătoare, după evoluții bune în acest an, dar având totuși în față o legendă a acestui sport. Cu toate acestea, primul set a fost unul extrem de echilibrat și deși au existat câteva game-uri apropiate, în cele din urmă ambele jucătoare și-au păstrat serviciul. Asta până la 6-5 pentru Venus, moment în care Buzărnescu nu a mai dat dovadă de aceeași siguranță și a pierdut chiar în momentul decisiv, după ce avusese anterior o minge de break care i-ar fi putut asigura primul set.
Wimbledon
Wimbledon 2021: Rezumatul finalei Djokovic - Berrettini 6-7, 6-4, 6-4, 6-3
11/07/2021 LA 18:26

Mihaela Buzărnescu - Venus Williams 5-7, 6-4, 3-6

Așadar, primul set a fost adjudecat de Venus Williams iar sportiva americană a impresionat, mai ales având în vedere că a venit la acest meci având ceva probleme la picior.
Al doilea set a început perfect pentru Buzărnescu cu un break iar sportiva din România și-a menținut jocul excelent pe tot parcursul setului, profitând și de o scădere de nivel semnificativă a sportivei din SUA. În cele din urmă, Miki a câștigat al doilea set cu 6-4.
Setul decisiv nu a mers însă deloc conform planului iar Venu Williams a dominat fără probleme primele trei game-uri, ajungând rapid la 3-0. Setul a curs în continuare în favoarea americancei iar la 5-1 meciul părea încheiat. Cu toate acestea, când nu se aștepta nimeni, Buzărnescu a reușit break-ul pe care l-a completat cu un game pe serviciu perfect, la zero. În cele din urmă însă, Venus a fost prea puternică iar Buzărnescu părăsește Wimbledon în prima rundă.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Verdictul lui Darren Cahill după finala Wimbledon! Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Djokovic
11/07/2021 LA 17:32
Wimbledon
EXCLUSIV | Darren Cahill a anunțat la Wimbledon 2021 când revine Simona Halep pe terenul de tenis
11/07/2021 LA 17:29