articol de Alex Masgras
Nick Kyrgios, cunoscut pentru stilul său nonconformist, a vorbit cu jurnaliștii de la Wimbledon despre cel care, în opinia sa, îi calcă pe urme. Acesta consideră că Alexander Bublik, rusul de 24 de ani care reprezintă Kazahstanul, poate fi urmașul său în circuitul ATP: "Este un jucător foarte tare, îmi place cum se comportă. Bublik e propriul lui șef și nu lasă pe nimeni să îl insulte. Mă simt ca un veteran pe circuit și cred că Bublik o să fie cel care îmi va lua locul atunci când o să mă retrag. Nimeni nu realizează acum că îl așteaptă pe Bublik", a spus australianul de pe locul 60 ATP.

Bublik a lăsat Rusia pentru Kazahstan

Wimbledon
Wimbledon 2021: Rezumatul finalei Djokovic - Berrettini 6-7, 6-4, 6-4, 6-3
11/07/2021 LA 18:26
Născut în orașul Gatchina din Rusia, Alexander Bublik a reprezentat Rusia până în anul 2016, atunci când a decis să reprezinte Kazahstanul: "Pe cât de dureros ar suna, nimănui din Rusia nu i-a păsat de mine. Federația de tenis din Kazahstan a avut grijă de mine, m-a ajutat și mi-a creat condiții foarte bune ca să pot juca bine. Nu o să mă întorc niciodată să joc pentru Rusia", a spus Bublik despre decizia sa.
În stilul lui Nick Kyrgios, Alexander Bublik a spus de mai multe ori că nu este un fan al tenisului și că practică acest sport doar pentru bani: "Dacă nu erau bani în tenis, m-aș fi oprit de multă vreme. Încă nu am câștigat foarte mulți bani, altfel m-aș fi retras deja". Alexander Bublik (38 ATP), finalist în acest an la Roland Garros în proba de dublu alături de Andrey Golubev, va juca în turul al treilea de la Wimbledon împotriva polonezului Hubert Hurkacz (18 ATP).
La ediția din acest an, Bublik a înregistrat primele sale victorii pe iarba londoneză, după ce a mai participat în 2017 și 2019 la turneul de la All England Club, pierzând de fiecare dată în primul tur al competiției.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Verdictul lui Darren Cahill după finala Wimbledon! Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Djokovic
11/07/2021 LA 17:32
Wimbledon
EXCLUSIV | Darren Cahill a anunțat la Wimbledon 2021 când revine Simona Halep pe terenul de tenis
11/07/2021 LA 17:29