Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mouratoglou, luat în colimator de antrenorul lui Nadal! Francezul, acuzat indirect de dezinformare

Nicu Savin

Actualizat 29/06/2022 la 19:07 GMT+3

Patrick Mouratoglu a salutat decizia ATP de a permite coaching-ul în a doua jumătate a anului, dar acest lucru i-a atras critici din partea multor oameni cu nume din lumea tenisului. Carlos Moya, unul dintre antrenorii lui Rafa Nadal, a a vut o reacție sugestivă pe Twitter, prin care insinuează că antrenorul Simonei Halep dezinformează prin anumite cifre pe care le-a avansat în mediul on-line.

mouratoglou.jpg

Credit imagine: Eurosport

Patrick Mouratoglou și-a atras nenumărați critici după reacțiile sale pe seama deciziei ATP de a introduce coaching-ul în circuitul masculin în a doua jumătate a anului, ca o perioadă de probă. Antrenorul Simonei Halep consideră hotărârea normală, deoarece oricum această practică se folosea la meciurile băieților.
Recent, Mouratoglou le-a răspuns criticilor și a scris pe contul personal de Instagram că 90% dintre antrenori și 80% dintre jucători sunt de acord cu folosirea coaching-ului în circuitul ATP.
Citește și:

Patrick Mouratoglou, luat din nou în colimator de Carlos Moya, antrenorul lui Nadal

Aceste cifre sunt considerate îndoielnice de către Carlos Moya, unul dintre antrenorii lui Rafa Nadal.
Moya a reacționat la o postare a unui fan, care s-a declarat neîncrezător în procentele uriașe avansate de Mouratoglou. "Fă bine să te îndoiești, nimeni nu m-a consultat vreodată în această privință", a scris Moya pe Twitter, acuzându-l oarecum pe Mouratoglou de dezinformare.
În mod normal, antrenorul lui Nadal ar fi fost chestionat pe acest subiect dacă s-ar fi făcut un sondaj, fiind greu de crezut că cei care s-au ocupat de acest aspect l-ar fi omis chiar pe antrenorul celui mai titrat jucător din istorie când vine vorba despre turneele de Grand Slam.
Nu este pentru prima dată când Patrick Mouratoglou și Carlos Moya sunt într-un duel al declarațiilor. Înainte de Roland Garros, francezul a făcut unele afirmații în care nu-i dădea mari șanse lui Rafael Nadal, argumentând că a jucat foarte puțin pe zgură înainte de Paris, iar pentru asta a fost taxat de Moya.
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 29 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo