Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bianca Andreescu, mesaj superb pentru Simona Halep, în limba română, direct de la Wimbledon

Nicu Savin

Actualizat 06/07/2023 la 20:04 GMT+3

Bianca Andreescu s-a calificat în turul secund la Wimbledon, după o victorie în 3 seturi contra maghiarei Anna Bodnar, scor 6-3, 3-6, 6-2. La final, canadianca de origine română a acordat un interviu exclusiv pentru Eurosport.ro, în care a vorbit despre jocul și obiectivele sale, dar a avut un mesaj special și pentru Simona Halep, care așteaptă verdictul în cazul suspendării sale pentru dopaj.

Bianca Andreescu, mesaj pentru Simona Halep, după calificarea în turul doi la Wimbledon

Bianca Andreescu a debutat cu succes la Wimbledon 2023. Canadianca de origine română nu a făcut un meci strălucit contra maghiarei Anna Bondar, dar a reușit să câștige în 3 seturi, scor 6-3, 3-6, 6-2 și să acceadă în runda a 2-a de la All England Club.
Betano - Wimbledon 2023
Toată emoția de la Wimbledon de pe Eurosport se joacă cu BETANO
La finalul partidei, Bianca ne-a oferit un interviu în exclusivitate, în care a vorbit în limba română. Campioana de la US Open 2019 a recunoscut că nu a jucat cel mai bun tenis al său în sezonul de iarbă, dar este încrezătoare că poate obține rezultate notabile.
"Cred că am jucat destul de bine. În primul set am făcut ceea ce trebuia să fac, dar pe iarbă este cam greu dacă nu poți să-ți ți serviciul și în al doilea set mi-am pierdut serviciul de două ori și ea l-a câștigat. În setul 3 am luptat până la sfârșit și asta m-a ajutat azi. N-am jucat așa de bine pe iarbă anul ăsta, dar acum avem un alt turneu, Wimbledon. Cred că pot să mă descurc foarte bine dacă dau 100% și rămân concentrată. Apoi urmează sezonul din America și Canada și voi fi pe suprafața mea favorită și voi fi foarte fericită să mă întorc pe hard.", a spus Bianca Andreescu în exclusivitate pentru eurosport.ro.

Bianca Andreescu, mesaj pentru Simona Halep de la Wimbledon: "Sper că vei reveni curând"

Andreescu nu s-a ferit să abordeze subiectul legat de situația Simonei Halep, care este în așteptarea unui prim verdict din partea tribunalului Sports Resolution în contextul suspendării sale provizorii din tenis. Bianca crede în nevinovăția sportivei noastre și speră că aceasta va reveni curând pe teren.
"E păcat ce se întâmplă pentru ea. Are o carieră foarte frumoasă și știu că vrea să revină. Și cred că o să revină, am încredere în ea. Da, îți țin pumnii, Simona. Sper că o să fii pe teren în curând", a spus Bianca.
Nu în ultimul rând, sportiva născută în România le-a transmis un mesaj fanilor de aici: "Mulțumesc foarte mult pentru susținere. Vă iubesc foarte mult!".
Bianca Andreescu nu a trecut niciodată de turul doi la Wimbledon. O poate face în acest an, dacă o va învinge pe Anhelina Kalinina, cap de serie 26, o jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o niciodată în carieră.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo