WTA ezită să ia o decizie definitivă legată de posibila anulare a unor noi turnee din cauza pandemiei de coronavirus. Sezonul a fost suspendat până în data de 20 aprilie. Turneele care nu vor mai avea loc sunt: Indian Wells, Miami, Charleston, Guadalajara, Bogota și Stuttgart.
Însă cum situația pandemiei de coronavirus nu pare să se îmbunătățească, WTA a recunoscut că este posibil ca suspendarea sezonului să ajungă până în perioada turneelor pe iarbă!

Ce spune WTA

Australian Open
Naomi Osaka nu este dezamăgită după eliminarea de la Australian Open: "Nu sunt Dumnezeu"
ACUM 2 ORE
Purtătorul de cuvânt al WTA a dezvăluit că decizia legată de reluarea sezonului sau anularea suplimentară a unor turnee va fi făcută în timp util, pentru a nu se mai repeta evenimentele de la Indian Wells, turneu care a fost anulat cu câteva ore înainte să înceapă.
WTA are o obligație față de membrii ei, atât jucători cât și turnee, să ofere posibilități de a juca și simțim că mai avem timp la dispoziție pentru a vedea dacă astfel de oportunități pot avea loc. Suntem într-o comunicare activă cu organizatorii evenimentelor pe zgură și cu cele pe iarbă din Europa.
Credem că este prudent și respectuos să decidem rapid, dar în același timp să nu fim doar reactivi, să oferim timpul necesar pentru a vedea evoluția din Europa în săptămâna următoare și apoi să discutăm cu organizatorii turneelor și să luăm o decizie. Ne așteptăm ca decizia noastră să fie luată în săptămâna care urmează
Faptul că WTA discută inclusiv cu organizatorii turneelor pe iarbă care ar urma să înceapă cu turneul de la Nottingham pe 8 iunie arată că sezonul de zgură, al cărui punct culminant este reprezentat de Roland Garros (25 mai - 7 iunie) este sub semnul întrebării. Momentan, doar 3 turnee pe zgură au fost anulate, primul turneu programat după reluarea sezonului fiind Istanbul Open. Directorul Openului din Franța, Guy Forget, le-a spus celor de la L'Equipe că "prioritatea este sănătatea spectatorilor și a jucătorlor. Analizăm toate posibilitățile însă nu va depinde de Federația din Franța. Vom urma recomandările guvernului"
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Mannarino - Karatsev - Australian Open
ACUM 2 ORE