Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sascha Bajin, început cu stângul în colaborarea cu Pliskova! Cehoaica, învinsă de numărul 292 WTA

Irina Aldea

Publicat 09/01/2021 la 15:09 GMT+2

Karolina Pliskova a fost eliminată surprinzător încă din turul doi al turneului de la Abu Dhabi, favorita numărul trei cedând fără drept de apel în fața sportivei de pe locul 292 în ierarhia WTA.

Karolina Pliskova

Credit imagine: Getty Images

A șasea jucătoare a lumii, Karolina Pliskova (a treia favorită a competiției din Emiratele Arabe Unite) a fost eliminată din turneu în turul a doilea al turneului de la Abu Dhabi, dotat cu premii totale în valoare de 565.530 dolari, după ce a pierdut surprinzător în două seturi, 6-2, 6-4, în faţa rusoaicei Anastasia Gasanova (292 WTA).
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

În vârstă de 21 de ani, sportiva din Rusia s-a impus fără mari probleme, în mai puțin de o oră şi 20 de minute de joc. Gasanova nu a rueșit niciun as spre deosebire de adversara ei, care a reușit 9, însă nu a comis nicio dublă greșeală. Gasanova a câştigat primul set în doar 28 de minute și a surprins-o în mod constant pe sportiva din Cehia, care încearcă să se pregătească cât mai bine cu putință pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, în direct pe Eurosport.

Karolina Pliskova – Sascha Bajin, primul pas greșit

Karolina Pliskova ar fi trebuit să o întâlnească în primul tur la Abu Dhabi pe Sorana Cîrstea. Sportiva noastră s-a retras înainte de meci acuzând o accidentare, iar cehoaica s-a duelat cu sportiva din Grecia, Despina Papamichail (278 WTA). Pliskova nu a avut nicio problemă în turul inaugural și s-a impus clar, scor 6-2, 7-6 (4), după o oră și 23 de minute de joc.
Fără turneu de Grand Slam câștigat până la 28 de ani, Karolina Pliskova a anunțat o mutare foarte interesantă la sfârșitul anului trecut. Cehoaica l-a angajat pe antrenorul care a făcut-o mare pe Naomi Osaka.Karolina Pliskova nu a cucerit niciun turneu de Grand Slam de-a lungul carierei, iar Sascha Bajin a fost fără doar și poate cooptat tocmai pentru a o face să reușească acest lucru. Germanul a reușit asta alături de Naomi Osaka, triumfătoare alături de Bajin la US Open 2018 și Australian Open 2019. Pliskova a ajuns cel mai departe într-un turneu de Grand Slam în finala competiției de la US Open, în 2016, acolo unde a cedat în fața sportivei din Germania, Angelique Kerber.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo