Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Halep a pierdut primul meci din 2020, alături de Raluca Olaru, în proba de dublu de la Adelaide

Cosmin Cioboata

Actualizat 13/01/2020 la 08:48 GMT+2

Simona Halep și Raluca Olaru au pierdut în optimile probei de dublu de la Adelaide, scor 1-2 (6-7, 6-4, 3-10), împotriva perechii formate din Kveta Peschke și Demi Schuurs (Cehia/Olanda).

halep dublu

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep, aflată la primul meci din 2020, n-a reușit să se impună alături de Raluca Olaru în fața lui Porschke și Schuurs, pierzând în super tie-break. După un prim set cedat în tie-break, scor 6-7(2-7), cele două sportive românce și-au revenit și au dat senzația că pot chiar să câștige meciul.
Simona și Raluca s-au impus cu 6-4 în setul secund, însă n-au mai avut forța și concentrarea să câștige și super tie-break-ul (3-10).
Anul trecut, Simona Halep și Raluca Olaru au jucat împreună la turneele organizate de la Wuhan şi Eastbourne.
halep dublu

Halep va juca direct în turul secund

În proba de simplu, Simona beneficiază de un prim tur liber, urmând ca în runda secundă să o înfrunte pe Ajla Tomljanovic (WTA 52) din Australia, care s-a impus cu 2-0 (7-6, 6-2) împotriva Yuliei Putintseva. Meciul dintre Halep și Tomljanovic se va disputa pe 15 ianuarie. Cele două sportive s-au mai întâlnit de două ori până în prezent, ambele dueluri fiind câștigate de Halep.
Simona se pregătește la Adelaide pentru Australian Open, primul grand slam al anului, care începe pe 20 ianuarie.
Halep trebuie să apere 241 de puncte - 1 la Adelaide (Sydney 2019) și 240 la Australian Open. Dintre starurile din Top 10 WTA, doar Belinda Bencic are mai puține puncte de apărat, 240 la număr, dar ea a pierdut deja 110 puncte după eliminarea de la Shenzhen.
Simona nu poate reveni pe primul loc în clasamentul WTA, însă se poate apropia de prima poziție. Ashleigh Barty are de apărat 736 de puncte până în februarie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo