Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a Arynei Sabalenka după victoria de la Adelaide în fața Simonei Halep

Irina Aldea

Actualizat 16/01/2020 la 06:51 GMT+2

Simona Halep a cedat în fața Arynei Sabalenka în sferturile de finală la turneul organizat la Adelaide, în Australia.

Sabalenka

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, a patra jucătoare a lumii, a cedat în sferturile de finală de la Adelaide în fața unei Aryna Sabalenka aflată într-o formă de zile mari. Simo a fost învinsă, scor 4-6, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 de minute de joc. În continuare, Sabalenka o va întâlni la Adelaide pe Dayana Yastremska, în timp ce Simo va merge la Melbourne pentru primul turneu major al sezonului 2020
Jucătoarea din Belarus a jucat fără teamă acest meci, punând majoritatea mingilor în teren. Sabalenka, având un joc bazat pe forță și servicii extrem de puternice, a luat-o prin surprindere pe Simona, care a oferit un joc defensiv. În orice caz, jucătoarea din Belarus a adunat o mulțime de lovituri câștigătoare și a greșit foarte puțin spre deloc.

Reacția Arynei Sabalenka după victoria cu Simona Halep

“A fost un meci foarte dificil, iar ea a jucat foarte bine. A fost grozav să avem alături atât de multă lume care să ne urmărească! Vă mulțumesc pentru că ați venit să ne vedeți jucând. Am trait clipa azi. Primul meci aici nu a fost prea bun pentru mine și am încercat să stau cât de mult am putut în acel meci. În astfel de partide te simți liber pe terenul de tenis. Eu doar încerc să stau cât de mult cu putință în turneu și să mă bucur de tenis. Mă bucur mult că sunt aici”, a spus Aryna Sabalenka la interviul de la finalul meciului.
În continuare, Aryna Sabalenka o va întâlni în semifinale la Adelaide pe Dayana Yastremska, cea care a trecut în sferturile de finală de Donna Vekic, scor 6-4, 6-3, după o oră și nouă minute de joc. De partea cealaltă, Simona va merge ditrect la Melbourne, acolo unde urmează să dispute primul turneu major al anului, Australian Open.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo