Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a Simonei Halep după victoria cu Ajla Tomljanovic de la Adelaide

Irina Aldea

Actualizat 14/01/2020 la 11:58 GMT+2

Simona Halep a avut o evoluție foarte bună la debutul în 2020 și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Adelaide.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a câștigat primul meci de simplu al anului, arătând un tenis entuziasmant, și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției de la Antipozi. Sportiva noastră a învins-o în turul al doilea de la Adelaide pe Ajla Tomljanovic, scor 6-4, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 40 de minute de joc. În continuare, Simona o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Sabalenka și Pera.
Acesta este primul meci dintre cele două jucătoare care se încheie după două seturi. Înainte, Halep și Tomljanovic s-au mai întâlnit în cirucitul feminin de tenis de trei ori, de fiecare dată fiind meciuri de trei seturi. Imediat după meci, Simona Halep a vorbit despre victoria obținută în fața australiencei.

Prima reacție a Simonei Halep după victoria cu Tomljanovic

"A fost un meci dificil, dar știam la ce să mă aștept. Am mai jucat de două ori contra ei și am putut să anticipez ce se va întâmpla. A fost primul meci al anului, e mereu greu să faci trecerea de la antrenamente la partide oficiale. Dar m-am descurcat bine, acum mă gândesc la spa și masaj, voi face totul ca să mă recuperez cât mai bine pentru următoarea partidă", a spus Simona după meci.
"E bine că îl am din nou în echipă pe Darren, lucram deja de 4 ani, așa că sunt extrem de fericită că s-a întors. Azi m-a ajutat enorm la on court coaching, îți mulțumesc "D". Vreau să le mulțumesc și fanilor din tribună, au fost incredibili, mă faceți mereu să mă simt ca acasă. Aici e a doua mea casă", a completat jucătoarea noastră.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo