Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, despre meciul cu Aryna Sabalenka de la Adelaide: "Trebuie să o deranjez"

Irina Aldea

Publicat 15/01/2020 la 15:25 GMT+2

Simona Halep, a patra jucătoare a lumii, a vorbit despre partida din sferturile de finală de la Adelaide International.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, 4 WTA, a debutat în 2020 cu o victorie în fața Ajlei Tomljanovic. Simona Halep a câștigat primul meci de simplu al anului și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției de la Antipozi. Sportiva noastră a învins-o în turul al doilea de la Adelaide pe Ajla Tomljanovic, scor 6-4, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 40 de minute de joc.
În continuare, Simona o va întâlni pe Aryna Sabalenka. Jucătoarea de tenis din Belarus a trecut în turul al doilea de Bernarda Pera, din Statele Unite ale Americii, scor 7-6 (4), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc.

Simona Halep – Aryna Sabalenka, în sferturi la Adelaide

Halep şi Sabalenka s-au mai întâlnit de două ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se jucătoarea din Constanţa. Ambele partide disputate anterior de cele două jucătoare s-au decis în două seturi. Ambele confruntări au avut loc în 2018, la Shenzhen și Cincinnati.
Înaintea partidei din sferturile de finală de la Adelaide, Simona Halep a vorbit despre meciul cu adversara din Belarus: “Niciodată nu știi la ce să te aștepți când joci împotriva ei. Nici nu pot să spun cum trebuie să joc cu ea. Trebuie să fium cum am fost și cu Tomljanovic. Puternică, să-mi fac jocul meu și apoi totul va veni de la sine. Nu o să mă concentrez pe jocul ei, vreau doar să mă concentrez pe ce trebuie să fac pentru a o deranja”, a transmis Simona Halep într-o conferință de presă.
Partida dintre Simona Halep și Aryna Sabalenka este programată la Adelaide a doua pe terenul central, după confruntarea dintre Vekic și Yastremska. Halep și Sabalenka vor intra pe teren după ora 4 dimineața, ora României. Simona Halep este favorita numărul 2 a competiției din Australia, pe când Sabalenka este favorita numărul 6.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo