Simona Halep, a patra jucătoare a lumii, a cedat în sferturile de finală ale turneului organizat la Adelaide, în Australia, în fața Arynei Sabalenka, locul 12 WTA, scor 4-6, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 de minute de joc. Pentru Sabalenka, aceasta este prima ei victorie în fața Simonei.
Jucătoarea din Belarus a jucat fără teamă acest meci, punând majoritatea mingilor în teren. Sabalenka, având un joc bazat pe forță și servicii extrem de puternice, a luat-o prin surprindere pe Simona, care a oferit un joc defensiv. În orice caz, jucătoarea din Belarus a adunat o mulțime de lovituri câștigătoare și a greșit foarte puțin spre deloc.

Simona Halep, prima înfrângere din 2020

Transylvania Open
Super rezultat pentru Jaqueline Cristian la Transylvania Open! Victorie muncită cu Tomljanovic
ACUM 28 MINUTE
În continuare, Aryna Sabalenka o va întâlni în semifinale la Adelaide pe Dayana Yastremska, cea care a trecut în sferturile de finală de Donna Vekic, scor 6-4, 6-3, după o oră și nouă minute de joc. De partea cealaltă, Simona va merge ditrect la Melbourne, acolo unde urmează să dispute primul turneu major al anului, Australian Open.
Statistica partidei Halep vs Sabalenka:
  • Puncte câștigate cu primul serviciu: 71%-69%
  • Lovituri câștigătoare: 12-33
  • Erori neforțate: 6-10
  • Puncte de break câștigate: 3-6
  • Total puncte câștigate: 50-67
  • Ași: 0-5
  • Duble greșeli: 0-2
  • Durată meci: 1h 10 min
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Transylvania Open
Joi, "zi de foc" la Transylvania Open! Simona Halep și Emma Răducanu, pe ordinea de zi la Cluj
ACUM 4 ORE
Transylvania Open
Simona Halep a dezvăluit la Cluj care e obiectivul pentru sezonul 2022: "Vreau să văd dacă mai pot!"
ACUM 4 ORE