Getty Images

Simona Halep urcă în clasament după victoria cu Tomljanovic de la Adelaide

Simona Halep urcă în clasament după victoria cu Tomljanovic de la Adelaide

14/01/2020 la 12:25Actualizare 14/01/2020 la 12:28

Simona Halep va urca o poziție în clasamentul WTA după victoria cu Ajla Tomljanovic de la Adelaide.

Simona Halep a servit foarte bine în meciul de marți. Pe parcursul partidei a reușit șapte ași și a comis trei duble greșeli. De asemena, ea a salvat șase mingi de break din opt avute de adversară. La retur s-a descurcat de asemenea foarte bine. Simona a converit patru mingi de break din cele cinci avute.

Simona Halep face din nou rocada în clasament cu Naomi Osaka

Datorită victoriei de marți, Simona Halep va face încă o dată rocada cu Naomi Osaka și va urca începând de săptămâna viitoare pe locul trei al clasamentului WTA. Cu toate acestea, Halep va fi cap de serie numărul patru la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care va avea loc în perioada 20 ianuarie - 2 februarie.

Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.