Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams și Caroline Wozniacki, în semifinalele probei de dublu de la Auckland

Irina Aldea

Actualizat 08/01/2020 la 10:10 GMT+2

Serena Williams și Caroline Wozniacki s-au calificat în semifinalele probei de dublu de la Auckland, turneu organizat în Noua Zeelandă.

Serena Wozniacki

Credit imagine: Getty Images

Serena Williams (SUA) şi Caroline Wozniacki (Danemarca) s-au calificat în semifinalele probei de dublu ale turneului WTA International din Auckland (Noua Zeelandă), miercuri dimineață, după ce au învins clar principalele favorite ale întrecerii.
Williams şi Wozniacki, două dintre cele mai titrate tenismene la simplu din istoria recentă, le-au învins în doar 52 de minute pe principalele favorite ale probei de dublu, americanca Caroline Dolehide și suedeza Johanna Larsson, scor 6-2, 6-1.

Serena Williams și Caroline Wozniacki, în penultimul act

În semifinalele probei de dublu din Auckland, ele vor întâlni învingătoarele din partida Desirae Krawczyk/ Laura Siegemund - Kirsten Flipkens/ Alison Van Uytvanck. Williams şi Wozniacki, care au ocupat în trecut poziţia de lider mondial la simplu, se află la primul turneu de dublu la care evoluează împreună.
Caroline Wozniacki (29 de ani), care se va retrage din tenis după Australian Open 2020, va disputa ultimul meci din carieră într-un demonstrativ contra americancei Serena Williams, care va avea loc în ţara natală. Evenimentul se va disputa pe 18 mai, pe "Royal Arena", din Copenhaga. Sala dispune de o capacitate de 13.000 de locuri.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo