Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premieră după un an! Ce a reușit Eugenie Bouchard la turneul de la Auckland

Irina Aldea

Actualizat 08/01/2020 la 12:04 GMT+2

Eugenie Bouchard, clasată acum în afara Top 250 WTA, s-a calificat pentru prima dată în sferturile unui turneu WTA după un an.

Eugenie Bouchard

Credit imagine: Getty Images

Eugenie Bouchard, ocupanta locului 262 WTA, a obținut marți la Auckland, în Noua Zeelandă, calificarea în sferturile de finală ale competiției. Jucătoarea din Canada a învins-o, în mod surprinzător, pe Caroline Garcia, locul 46 WTA, scor 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 30 de minute de joc.
Înainte de Garcia, Bouchard a învins-o la Auckland pe Kirsten Flipkens, locul 72 WTA, scor 7-5, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 14 de minute de joc. Nivelul jucătoarei din Canada a crescut vizibil și a obținut prima ei calificare în sferturile de finală din ianuarie 2019 (Auckland) și prima victorie la o jucătoare din top 50 WTA din octombrie 2018 (Luxembrug).

Eugenie Bouchard, duel greu în sferturi

În continuare, Bouchard va avea o misiune aproape imposibilă. Fosta ocupantă a locului 5 WTA o va înfrunta în sferturile de finală pe A,manda Anisimova, care traversează o perioadă foarte bună în circuit, iar nivelul ei de joc este foarte bun în acest moment.
ASB Classic de la Auckland se dispută în perioada 6-12 ianuarie, pe hard, are premii în valoare totală de $251.750, face parte din categoria International, iar la start pe tabloul principal s-au aflat 32 de jucătoare. Campioana ultimelor două ediții este Julia Goerges.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo