Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru şi ucraineanca Nadia Kicenok a fost învinsă de cuplul Darija Jurak (Croaţia)/Andreja Klepac (Slovenia) cu 6-3, 6-1, sâmbătă, în finala de dublu a turneului WTA pe iarbă de la Bad Homburg (Germania), dotat cu premii totale de 189.708 euro.
Favoritele numărul 2, Olaru şi Kicenok, au cedat în ultimul act după doar 64 de minute de joc, nereușind să revină în joc după pierderea setului inaugural la 3. Principalele favorite au încheiat cu procentaje mai bune la ambele servicii, într-un meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul.

Raluca Olaru și Nadia Kicenok, învinse în finala turneului de la Bad Homburg

Bad Homburg Open
Premieră pentru Raluca Olaru! Românca s-a calificat în finala probei de dublu de la Bad Homburg
25/06/2021 LA 16:05
Olaru şi Kicenok, care au comis 6 duble greşeli, nu au reuşit să fructifice nicio minge de break din cele patru şanse pe care le-au avut. Perechea româno-ucraineană s-a ales cu un cec de 4.838 euro şi 180 de puncte WTA la dublu.
Olaru şi Kicenok au câştigat un titlu împreună anul acesta, la Sankt Petersburg.Pentru Raluca Olaru, aceasta a fost prima finală de dublu pe care o dispută pe această suprafață. Raluca Olaru va face pereche și la Wimbledon cu Kichenok. Ele vor fi favoritele numărul 13 pe tabloul de dublu feminin, iar în primul tur le vor întâlni pe Fernandez/Potapova.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 8 ORE
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 10 ORE