Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ashleigh Barty și Naomi Osaka se vor întâlni în finala turneului de la Beijing

Irina Aldea

Actualizat 07/10/2019 la 16:34 GMT+3

Ashleigh Barty și Naomi Osaka se vor duela în finala turneului de la Beijing pentru marele trofeu pus în joc la ultima competiție de categorie Premier Mandatory din acest an.

Ashleigh Barty à Pékin en 2019

Credit imagine: Getty Images

Principala favorită la turneul din China, Ashleigh Barty, s-a calificat în finala turneului după ce s-a impus în fața olandezei Kiki Bertens, scor 6-3, 3-6, 7-6 (7), la capătul unui meci care a durat două ore și 22 de minute de joc.
De partea cealaltă, Naomi Osaka, locul 4 WTA, s-a calificat în ultimul act al competiției de la Beijing după ce a învins-o fără emoții în penultimul act pe Caroline Wozniacki, locul 19 WTA, scor 6-4, 6-2, după o oră și 26 de minute de joc. Nipona a adoptat un joc extrem de agresiv și nu i-a lăsat nicio șansă adversarei ei în semifinala de la China Open.

Ashleigh Barty – Naomi Osaka, finala Beijing 2019

Ashleigh Barty, prima jucătoare calificată în finala competiției, a fost nevoită să salveze o minge de meci în partida cu Bertens, în fața căreia a obținut cea de-a cincea victorie din tot atâtea meciuri disputate împreună. Până în finală, australianca de pe locul 1 WTA a trecut de Putintseva, Zheng, Kvitova și Bertens. Barty a cedat trei seturi în drumul ei spre ultimul act la China Open.
De partea cealaltă, Osaka le-a învins la Beijing pe Pegula, Petkovic, Riske, Andreescu și Wozniacki. Nipona a cedat un singur set în drumul ei spre ultimul act în partida disputată în sferturi cu Bianca Andreescu, triumfătoare anul acesta la US Open. În semifinala disputată cu Wozniacki, campioana en-titre de la Beijing, Osaka nu a arătat niciun punct slab și a dominat pe întreaga durată a duelului.

Întâlnirile directe dintre Ashleigh Barty și Naomi Osaka

Ashleigh Barty și Naomi Osaka se vor întâlni duminică în finala de la China Open pentru a patra oară în circuitul feminin de tenis. Jucătoarea de tenis din Australia s-a impus până acum de două ori în fața niponei, iar Osaka a obținut o victorie de-a lungul timpului în fața lui Barty. Niciun duel dintre cele două jucătoare nu s-a încheiat în set decisiv. Ultimul lor duel a avut loc în 2018, la Nottingham, pe iarbă.
Atunci, Asheligh Barty s-a impus rapid, scor 6-3, 6-4. Anterior, Naomi Osaka s-a impus la Australian Open în 2018, în turul al treilea. Primul lor meci a avut loc în 2014, pe hard, la Acapulco în cadrul calificărilor. Atunci, Barty s-a impus, scor 6-2, 6-4. Barty și Osaka sunt deja calificate la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo