Campioana de la US Open a trecut în turul al doilea de belgianca Elise Mertens, locul 23 WTA, scor 6-3, 7-6 (5), la capătul unui meci care a durat o oră și 58 de minute de joc.
Jucătoarea de tenis din Canada o va întâlni în optimile de finală la Beijing pe Jennifer Brady, locul 66 WTA, din Statele Unite ale Americii. A cincea favorită de pe tabloul principal de la Beijing traversează o perioadă foarte bună în circuitul feminin de tenis. Canadianca a ajuns la 15 victorii consecutive și pare că nimeni nu o poate opri din a-și continua acest drum glorios în tenisul mondial feminin.

Bianca Andreescu își continuă parcursul triumfător în circuitul feminin de tenis

Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37
Dacă cele două jucătoare au început meciul din turul doi cu patru break-uri, cedând pe serviciu în debut, lucrurile s-au îndreptat apoi în direcția canadiencei. Mertens și-a mai pierdut o dată serviciul, iar Bianca a profitat de moment pentru a-și trece în cont primul set, după 36 de minute de joc.
Manșa a doua a fost mult mai echilibrată. Până la tie-break, ambele jucătoare și-au cedat serviciul de câte două ori. În tie-break, oricare dintre jucătoare ar fi putut să se impună, însă Bianca a fost mai inspirată și mai puternică la retur. Ea a fost condusă cu 3-1 în tie-break, însă s-a impus până la urmă în minimul de seturi în turul al doilea. Bianca a fost foarte eficientă în momentele cheie ale partidei. Ea a salvat 8 din cele 12 mingi de break pe care adversara ei le-a avut, dar a și convertit 5 din 6 puncte de break avute pe serviciul belgiencei.
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
Australian Open
Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2022! Motivul dureros pentru care nu merge la Melbourne
06/12/2021 LA 18:04