Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bianca Andreescu deschide cu înfrângere sezonul de iarbă, la Berlin: primul eșec în 3 ani pe această suprafață

Irina Aldea

Publicat 16/06/2021 la 19:16 GMT+3

Chiar în ziua în care împlinește 21 de ani, Bianca Andreescu nu a reușit să obțină victoria la primul ei meci pe iarbă în trei ani. Sportiva din Canada a fost învinsă de Alize Cornet în turul 2 la Berlin.

Bianca Andreescu

Credit imagine: Getty Images

Campioană în 2019 la US Open, Bianca Andreescu nu se regăsește după accidentarea suferită la Turneul Campionelor din același an. Azi, când împlinește 21 de ani, Bianca Andreescu a părăsit turneul de la Berlin (primul al ei pe iarbă în ultimii trei ani) de la primul meci disputat, în turul al doilea.
A treia favorită la turneul de la Berlin a fost învinsă de Alize Cornet, locul 63 WTA. Franțuzoaica s-a impus în două seturi, scor 7-6(2), 7-5, după un meci care a durat două ore și cinci minute de joc. Acesta este primul meci al sportivei din Canada pe iarbă în ultimii trei ani. Ultimul ei meci pe această suprafață avea loc în 2018, în calificările de la Wimbledon. Apoi, ea a jucat doar pe zgură și hard, iar anul trecut nu a jucat deloc.

Bianca Andreescu, înfrângere în ziua în care împlinește 21 de ani

În urmă cu doar o săptămână, Bianca a transmis că a renunțat la colaborarea cu antrenorul Sylvain Bruneau, cel alături de care a reușit cel mai importante rezultate ale carierei.Victorioasă la US Open în 2019, Bianca Andreescu a fost absentă de pe terenurile de tenis o perioadă de 15 luni, din cauza unei accidentări la genunchi, urmată de criza generată de pandemia de coronavirus.
Jucătoarea canadiană a revenit în competiţie în luna februarie, la Australian Open, unde a fost eliminată în turul al doilea de taiwaneza Su-wei Hsieh (cu 6-3, 6-2). Apoi, la Phillip Island Trophy a ajuns în faza semifinalelor. La Miami Open a făcut finală, la Roland Garros turul 1, iar la Berlin turul al doilea.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo