Campioană în 2019 la US Open, Bianca Andreescu nu se regăsește după accidentarea suferită la Turneul Campionelor din același an. Azi, când împlinește 21 de ani, Bianca Andreescu a părăsit turneul de la Berlin (primul al ei pe iarbă în ultimii trei ani) de la primul meci disputat, în turul al doilea.
A treia favorită la turneul de la Berlin a fost învinsă de Alize Cornet, locul 63 WTA. Franțuzoaica s-a impus în două seturi, scor 7-6(2), 7-5, după un meci care a durat două ore și cinci minute de joc. Acesta este primul meci al sportivei din Canada pe iarbă în ultimii trei ani. Ultimul ei meci pe această suprafață avea loc în 2018, în calificările de la Wimbledon. Apoi, ea a jucat doar pe zgură și hard, iar anul trecut nu a jucat deloc.
BNP Paribas Open
Eșec neașteptat pentru Simona Halep! A fost învinsă la Indian Wells de nr. 100 mondial
10/10/2021 LA 12:55

Bianca Andreescu, înfrângere în ziua în care împlinește 21 de ani

În urmă cu doar o săptămână, Bianca a transmis că a renunțat la colaborarea cu antrenorul Sylvain Bruneau, cel alături de care a reușit cel mai importante rezultate ale carierei.Victorioasă la US Open în 2019, Bianca Andreescu a fost absentă de pe terenurile de tenis o perioadă de 15 luni, din cauza unei accidentări la genunchi, urmată de criza generată de pandemia de coronavirus.
Jucătoarea canadiană a revenit în competiţie în luna februarie, la Australian Open, unde a fost eliminată în turul al doilea de taiwaneza Su-wei Hsieh (cu 6-3, 6-2). Apoi, la Phillip Island Trophy a ajuns în faza semifinalelor. La Miami Open a făcut finală, la Roland Garros turul 1, iar la Berlin turul al doilea.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Indian Wells
Gabriela Ruse, învinsă în primul tur la Indian Wells! Alize Cornet a eliminat-o în două seturi
07/10/2021 LA 04:49
Tenis
Simona Halep - Emma Răducanu, posibil duel în turul 3 la Indian Wells. Reacția siteului oficial WTA
05/10/2021 LA 05:51