Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barty debut cu stângul în 2020. Liderul mondial a pierdut în optimile turneului de la Brisbane

Cosmin Cioboata

Actualizat 09/01/2020 la 08:45 GMT+2

Liderul mondial Ashleigh Barty a început sezonul 2020 cu o înfrângere. Jucătoarea din Australia a fost eliminată în "optimile" turneului de la Brisbane de americanca Jennifer Brady (53 WTA), scor 4-6, 6-7 (4).

Ashleigh Barty infrangere 2020

Credit imagine: Getty Images

Brady, venită din calificări, s-a impus în două seturi, după un meci care a durat o oră și 31 de minute, obținând astfel prima victorie din carieră în fața unei sportive din top 10 WTA.
"Sunt foarte bucuroasă că am câștigat. Ashleigh este o mare jucătoare și un om foarte bun. Este ireal. Sunt foarte entuziasmată și tremur puțin, dar chiar am jucat bine astăzi.
În precedentele două partide contra ei, a dominat destul de mult. Am știut la ce să mă aștept de la meciul de azi și am sperat să nu pierd de trei ori consecutiv împotriva ei. E foarte puternică și citește bine jocul.", a declarat Brady, la finalul meciului.
Pentru Ashleigh Barty, numărul 1 mondial și câștigătoare în 2019 la Roland Garros și Turneul Campioanelor, a fost primul meci disputat în acest an. Sportiva din Australia a intrat în competiția de la Brisbane direct în optimile de finală, însă a înregistrat un eșec în fața fanilor.
În sferturile de finală de la Brisbane, Jennifer Brady o va întâlni pe Petra Kvitova (7 WTA), sportiva din Cehia care, în optimi, a învins-o pe rusoaica Liudmila Samsonova (129 WTA), scor 6-3, 6-2.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo