Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sharapova, înfrângere grea la primul meci din 2020. Rusoaica, eliminată în primul tur la Brisbane

Irina Aldea

Publicat 07/01/2020 la 14:43 GMT+2

Maria Sharapova a fost eliminată în primul tur de la Brisbane, la primul meci disputat în 2020.

Maria Sharapova

Credit imagine: Getty Images

Maria Sharapova, locul 147 WTA, a fost învinsă încă în primul tur la turneul de la Brisbane de către Jennifer Brady, din Statele Unite ale Americii, locul 53 WTA. Rusoaica a cedat la capătul unui meci care a durat două ore și 16 minute de joc, scor 6-3, 1-6, 6-7. În turul următor, Jennifer Brady o va întâlni pe Ashleigh Barty, liderul mondial din WTA.
Maria Sharapova a avut un început bun de partidă. A câștigat primul set după 35 de minute de joc, cu scorul de 6-3. Adversara ei, Jennifer Brady, a revenit în setul doi și s-a impus categoric, cu 6-1, după 30 de minute de joc. Setul decisiv s-a decis la tie-break, acolo unde rusoaica a comis două duble greșeli consecutive.

Maria Sharapova, înfrângere la primul meci din 2020

Rusoaica în vârstă de 32 de ani a comis o mulțime de duble greșeli și a convertit o minge de break din cele două avute, ratând astfel șansa de a se duela cu liderul mondial din WTA, Ashleigh Barty. Rusoaica s-a aflat la primul ei meci în 2020, un an pe care-l începe greu, cu o înfrângere grea în fața americancei Jennifer Brady.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo