WTA a anunţat, luni, suspendarea tuturor turneelor programate până la 2 mai, în contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Pe 2 mai ar urma să înceapă meciurile de la Madrid Open, turneu patronat de Ion Ţiriac. În afara turneelor de la Miami, Charleston, Bogota şi Gudalajara, deja anulate, nu se vor desfăşura la datele programate competiţiile de la Stuttgart, Istanbul şi Praga.
O decizie în ceea ce priveşte reluarea activităţii în circuit va fi luată în săptămâna premergătoare Madrid Open, în funcție de contextul provocat de coronavirus la acel moment.
Din cauza pandemiei de coronavirus, turneele de la Stuttgart, Istanbul și Praga nu vor avea loc așa cum erau programate. Regretăm această măsură și ne cerem scuze tuturor fanilor loiali, jucătorilor, sponsorilor și tuturor celor care susțin tenisul feminin. Am decis ca circuitul să fie suspendat până pe 2 mai. Vom lua o decizie privind turneele din acea perioadă cu o săptămână înainte de desfășurarea lor. Vom continua să monitorizăm situația îndeaproape – purtătorul de cuvânt al WTA
Tel Aviv Watergen Open
Djokovic, după ce și-a învins prietenul la Tel Aviv: "E greu să joci cu cineva pe care-l iubești!"
ACUM 4 ORE
Joi, şi ATP a anunţat că a suspendat toate competiţiile sale pe o perioadă de şase săptămâni. Astfel, până la 20 aprilie nu va avea loc niciun turneu ATP Tour şi ATP Challenger Tour. Sunt afectate de suspendarea circuitului ATP turneele de la Miami, Houston, Marrakech, Monte-Carlo, Barcelona şi Budapesta. De asemenea, ITF a amânat atât turneul final al Fed Cup, programat în perioada 14-19 aprilie la Budapesta, cât şi întâlnirile din play-off-ul Fed Cup, din 17 şi 18 aprilie.

Lista turneelor care au fost anulate:

Indian Wells (Premier Mandatory, SUA), Abierto Zapopan (Guadalajara, 125K, Mexic), Miami (Premier Mandatory, SUA), Volvo Car Open (Charleston, Premier, SUA), Bogota (International, Columbia), Istanbul Open (International, Istanbul, Turcia), Porsche Tennis Grand Prix (Premier, Stuttgart, Germania) și Praga Open (International, Praga, Cehia).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tel Aviv Watergen Open
Djokovic a făcut un fan să plângă în hohote la Tel Aviv! Gestul sârbului după meciul cu Pospisil
ACUM 5 ORE
Tel Aviv Watergen Open
Novak Djokovic e în semifinale la Tel Aviv! Sârbul, victorie în 2 seturi cu Vasek Pospisil
ACUM 5 ORE