Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Monica Niculescu și Jelena Ostapenko, învinse în finala de dublu la turneul organizat la Doha

Irina Aldea

Actualizat 05/03/2021 la 16:33 GMT+2

Monica Niculescu și Jelena Ostapenko, aflate pentru prima dată în aceeași echipă, au fost învinse în ultimul act la turneul organizat în Qatar, la Doha.

Jelena Ostapenko & Monica Niculescu

Credit imagine: facebook

Monica Niculescu și Jelena Ostapenko au pierdut finala de dublu din cadrul turneului de la Doha, Qatar, scor 2-6, 6-2, 8-10, la capătul unui meci care a durat o oră și 19 minute de joc, în fața cuplului olandezo-american format din Schuurs și Melichar. Niculescu și Ostapenko au cedat în ultimul act în fața favoritelor numărul 2, după ce în semifinală trecuseră de principalele favorite, Krejcikova și Siniakova.
Pe un vânt teribil, Monica Niculescu și Jelena Ostapenko nu au reușit să se impună în cele mai importante momente din meci. După ce au cedat primul set cu 2-6, după 31 de minute de joc, echipa româno-letonă și-a adjudecat setul secund și a trimis partida în decisiv, după 36 de minute de joc, scor 6-2. Acolo, Niculescu și Ostapenko au fost conduse chiar cu 6-1 și nu au mai reușit să revină, chiar dacă au avut și pasaje de joc foarte bune. În final, Schuurs și Melichar au câștigat super-tie-break-ul cu 10-8.

Monica Niculescu și Jelena Ostapenko, învinse în finala de la Doha

Monica rămâne cu 9 titluri WTA la dublu şi alte 17 finale jucate, în timp ce Jelena rămâne la dublu cu 3 titluri (la Doha în 2018 ultimul) şi 3 finale (Doha 2020 ultima). Letona, campioană la Roland Garros în 2017, după o finală jucată în compania Simonei Halep, o are din nou alături de ea pe Marion Bartoli, care pare să facă o treabă excelentă din postura de antrenoare a sportivei din Letonia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol