Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A fost tras la sorți tabloul de la Doha. Simona Halep, un nou traseu dificil

Irina Aldea

Actualizat 21/02/2020 la 18:21 GMT+2

Vineri a fost tras la sorți tabloul principal al turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Simona Halep va beneficia de un prim tur liber.

Halep

Credit imagine: Getty Images

După parcursul excelent de la Dubai, Simona Halep va participa săptămâna viitoare la competiția de categorie Premier 5 de la Doha, turneu dotat cu premii totale în valoare de 2,939,695 de dolari. Campioana en-titre din Qatar este Elise Mertens, care a învins-o în finală tocmai pe Simona Halep. Sportiva noastră a cucerit marele trofeu la Doha în 2014.
La ediția de anul acesta, Simona Halep va beneficia de un prim tur liber, după care o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Anett Kontaveit și Anastasija Sevastova. În optimile de finală, Simona o va întâlni cel mai probabil pe Maria Sakkari sau Donna Vekic, iar în sferturi pe Kiki Bertens sau Marketa Vondrousova. În penultimul act, Simona ar putea da peste Belinda Bencic, Aryna Sabalenka sau Elina Svitolina, iar în finală peste principala favorită, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Sofia Kenin sau Petra Kvitova.
Pe tabloul principal va mai fi prezentă și Sorana Cîrstea, pe partea superioară de tablou, acolo unde în turul inaugural o va întâlni pe Elena Rybakina, finalista de la Dubai. În calificări, România nu are nicio reprezentantă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo