Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Annabel Croft, cucerită de Simona Halep la Dubai: "E atât de bună, a luptat admirabil"

Irina Aldea

Publicat 21/02/2020 la 13:18 GMT+2

Prezentatoarea de radio și televiziune, Annabel Croft, fostă jucătoare de tenis, s-a declarat impresionată de jocul Simonei Halep la Dubai.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Fosta jucătoare de tenis din Marea Britanie, Annabel Croft, în vârstă de 53 de ani, s-a declarat cucerită de prestațiile Simonei Halep de la Dubai după evoluția jucătoarei noastre în sferturile de finală cu Aryna Sabalenka, scor 3-6,6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 38 de minute de joc.
Croft este de părere că Simona Halep a demonstrat încă o data prin victoria de joi de ce este cea mai constantă jucătoare activă din circuitul WTA. "Simona este atât de bună! Cum a luptat, cum a revenit! Sabalenka nu a făcut față puterii și intensității Simonei Halep! Românca a luptat admirabil și a arătat tuturor de ce este considerată cea mai constantă jucătoare din circuitul WTA. Faptul că a revenit de două ori la rând după ce a pierdut primul set este o dovadă a maturității la care a ajuns această jucătoare", a spus Annabel Croft pentru WTA TV.

Simona Halep, în semifinale la Dubai

Simona Halep s-a calificat în penultimul act al turneului WTA Dubai, după ce a trecut joi de favorita a şaptea a turneului, Aryna Sabalenka, în trei seturi, 3-6, 6-2, 6-2. Halep a cedat primul set la 3, după ce a reuşit doar un singur break, în finalul manşei. În faza următoare, Simona va evolua împotriva lui Jennifer Brady, care a trecut în sferturi de Garbine Muguruza din Spania.
Meciul va avea loc după disputarea primei semifinale, în care se întâlnesc Petra Martic şi Elena Rybakina. Duelul dintre acestea două va avea loc cu începere de la ora 15:00, astfel că duelul Halep - Brady se va desfăşura cel mai devreme de la ora 17:00 (dacă prima semifinală se termină în timp util).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo