Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Halep, fericită după ce a întors meciul cu Sabalenka în stil de mare campioană. Prima reacție

Cristian Mihală

Publicat 20/02/2020 la 21:06 GMT+2

Simona Halep merge în semifinalele turneului WTA Dubai, după ce a trecut joi de favorita a şaptea a turneului, Aryna Sabalenka, în trei seturi.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Halep a cedat primul set la 3, după ce a reuşit doar un singur break, în finalul manşei. Sportiva din Constanţa şi-a revenit ulterior şi nu i-a dat mari speranţe adversarei. Halep a închis meciul după o oră şi 38 de minute, cu dublu 6-2.
Simo s-a declarat mulțumită de modul în care a revenit în meci, în special în setul secund arătând precum un zid. A transformat apărarea în ofensivă cu o ușurință teribilă, deplasându-se incredibil pe teren.
"Cred că setul 2 a fost mai bun, mi-am găsit ritmul. Ea lovește mingea puternic, a trebuit să fiu mai rapidă și să dau totul pe teren. E mereu dificil împotriva ei, e ceva mai înaltă ca mine și are puterea. A trebuit să blochez și apoi să preiau inițiativa", a spus Halep la final.
Din nou, Simo a fost încurajată ca la un meci de Fed Cup de numeroșii suporteri români aflați în tribune. În multe momente, campioana de la Wimbledon a părut că se hrănește cu energia fanilor pentru a-și ridica nivelul.
"Oriunde merg sunt sprijinită, îmi place foarte mult să joc în Dubai și mă bucur să fiu din nou în semifinale aici", a explicat Simo.

Halep - Brady în semifinale, la Dubai

În semifinale, Halep va juca împotriva marii surprize a competiției, Jennifer Brady. Venită din calificări, sportiva din SUA, aflată pe locul 52 WTA, a trecut pe rând de Svitolina, Vondrousova și Muguruza.
Halep și Brady s-au întâlnit ultima oară în acest an, la Australian Open, când Simo a făcut un meci foarte bun. După un prim set foarte echilibrat, încheiat la tie-break, campioana noastră nu i-a mai dat vreo șansă adversarei.
"Am jucat la Melbourne în urmă cu puțin timp. Fiecare turneu e o nouă provocare, mâine e o nouă zi și trebuie să mă concentrez pe asta, pe o nouă oponentă", a mai spus Halep.
În cealaltă semifinală de la Dubai se întâlnesc Petra Martic şi Elena Rybakina.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo