Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, felicitată de Darren Cahill după victoria de la Dubai: "O săptămână superbă"

Irina Aldea

Actualizat 23/02/2020 la 12:09 GMT+2

Simona Halep a cucerit titlul cu numărul 20 al carierei și a primit felicitări din partea antrenorului ei australian, Darren Cahill.

Darren Cahill

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Pentru câștigarea trofeului de la Dubai, Simona Halep va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA. Acesta este al doilea titlu pentru Simona Halep la Dubai, după cel din 2015, şi al 20-lea din întreaga carieră.
Darren Cahill nu a fost alături de Simona Halep la Dubai, sportiva noastră apelând la Artemon Apostu-Efremov pentru sfaturi în Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul australian va reveni alături de Simona la Sunshine Double, turneele de la Indian Wells și Miami. Darren a avut grijă să o felicite pee leva lui după triumful de la Dubai.
Bravo, Simo! O excepţională demonstraţie de luptă de-a lungul întregii săptămâni împotriva unor adversare puternice. Forţa şi caracterul tău au răzbit. O săptămână superbă de antrenorat pentru Arti & Cosmin. Felicitări, băieţi!
La rândul ei, Simona i-a transmis un mesaj lui Cahill. "Chiar dacă nu ai fost aici, cu noi, rolul tău este foarte important. Mulţumesc!".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo