Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, prima reacție după victoria de la Dubai: "M-am simțit ca la un meci de fotbal"

Irina Aldea

Publicat 19/02/2020 la 20:08 GMT+2

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la turneul de categorie Premier de la Dubai după un meci maraton disputat în compania tunisiencei Ons Jabeur.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, principala favorită la turneul de categorie Premier de la Dubai, s-a calificat miercuri seară în sferturile de finală ale competiției după ce a învins-o la Ons Jabeur într-un meci maraton, care s-a încheiat în tie-break, după exact două ore de joc, scor 1-6, 6-2, 7-6 (7).
În continuare, Simona o va întâlni la Dubai pentru un loc în penultimul act pe Aryna Sabalenka. Meciul din optimi a fost primul pentru Simona după semifinala disputată la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Atmosfera la meciul dintre Simona Halep și Ons Jabeur a fost una cu adevărat antrenantă, arbitrul de scaun fiind nevoit să le atragă atenția spectatorilor în mai multe rânduri.

Prima reacție a Simonei după victoria de la Dubai

A fost un meci foarte greu, când am jucat împotriva ei în China a fost foarte greu și azi la fel. Azi am avut și destulă șansă să câștig. Primul meu meci după o pauză destul de lungă… am dat tot ce am putut, sunt mândră că am putut să joc și să câștig. M-am simțit ca la un meci de Fed Cup sau ca la un meci de fotbal. Sabalenka este foarte puternică, trebuie să fiu și eu la fel și să-mi fac jocul
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo