Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea și-a aflat adversara din primul tur la Dubai. Duel cu sfertfinalista de la AO

Irina Aldea

Publicat 17/02/2020 la 14:31 GMT+2

Sorana Cîrstea, ocupanta locului 70 WTA, s-a calificat luni pe tabloul principal al turneului de categorie Premier de la Dubai. Acolo, ea o va întâlni pe Anett Kontaveit.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Eurosport

Sorana Cîrstea, coupanta locului 70 WTA, o va întâlni pe estona Anett Kontaveit, numărul 24 mondial, în primul tur al turneului de la Dubai, cu premii în valoare de aproape 2,8 milioane de dolari. Cele două sportive nu s-au mai întâlnit din 2016, de la Poitiers, când învingătoare a fost Kontaveit (6-4, 6-4).
Sportiva noastră s-a calificat luni pe tabloul principal, trecând în ultimul tur al calificărilor de Carla Suarez Navarro, numărul 59 mondial şi favorită 11, scor 6-2, 1-6, 6-4, într-o oră şi 52 de minute.Anterior, Sorana a trecut în Emiratele Arabe Unite de Margarita Gasparyan și de principala favorită, Julia Goerges.
Favorită principală la turneul de la Dubai este Simona Halep, locul 2 WTA. Ea va juca direct în turul doi, cu învingătoarea meciului dintre Alison Riske (SUA, 18 WTA) şi Ons Jabeur (Tunisia, 45 WTA).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo