Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stere Halep, în culmea fericirii după titlul Simonei de la Dubai: "E un cadou de la Dumnezeu"

Irina Aldea

Publicat 23/02/2020 la 10:13 GMT+2

Stere Halep, tatăl Simonei, a vorbit imediat după triumful fiicei lui de la Dubai despre victoria cu numărul 20.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Pentru câștigarea trofeului de la Dubai, Simona Halep va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA. Acesta este al doilea titlu pentru Simona Halep la Dubai, după cel din 2015, şi al 20-lea din întreaga carieră.
Stere Halep, tatăl campioanei noastre, a comentat victoria de la Dubai și a vorbit despre problema medicală care a contribuit la retragerea de la Doha.
Nicio clipă nu am crezut că nu va câștiga Simona. Poate sunt și subiectiv, dar eu simt jocul, simt atitudinea și puterea ei când este pe val. E ca o stâncă. A dovedit-o și astăzi. Nu a cedat o clipă, cu toate că suferă de o mică accidentare, o gâlmă în talpă. E foarte greu la serviciu și când se deplasează, o incomodează. Nu s-a lăsat până la ultima picătură de sânge. O să mă audă și ea acum, dar trebuie să spun că e un copil minunat, un cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu.
- Stere Halep, la Digi 24
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo