Bianca Andreescu, locul 4 WTA, a abandonat în al doilea ei meci la Turneul Campioanelor în partida cu Pliskova. Campioana de anul acesta de la US Open a abandonat la scorul de 6-3 pentru adversară, la 46 de minute de joc de la primul schimb. La scorul de 2-0 pentru Andreescu în primul set, canadianca a călcat forțat și a acuzat dureri mari la genunchi.
Echipa medicală a intervenit de mai multe ori pentru Bianca pe terenul de tenis, însă durerile au persistat. La sesiunea de on-court coaching, Bianca i-a spus antrenorului ei, Sylvain Bruneau, că și-a răsucit genunchiul și că aude un zgomot de fiecare dată când pășește. Tehnicianul a sfătuit-o pe canadiancă să nu forțeze, însă Bianca a spus că nu vrea să se oprească, menționând că adversara ei greșește foarte mult.

Bianca Andreescu: "Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam cu Simona, atunci mă retrăgeam"

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
"Genunchiul meu s-a răsucit, am auzit un zgomot. Doctorul mi-a validat că e vorba de menisc! Nu pot să mă las aproape deloc pe genunchi! Se aude un zgomot de fiecare dată când alerg și mă doare! Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam cu Simona, atunci ok, dar Karolina ratează mult", a spus Bianca Andreescu, potrivit ziare.com.
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21