Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bianca Andreescu: "Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam cu Simona, atunci mă retrăgeam"

Irina Aldea

Actualizat 30/10/2019 la 15:47 GMT+2

Bianca Andreescu a suferit o accidentare la genunchi în primul set cu Pliskova, iar la finalul manșei a abandonat, conștientă fiind că nu mai poate forța.

Bianca Andreescu

Credit imagine: Getty Images

Bianca Andreescu, locul 4 WTA, a abandonat în al doilea ei meci la Turneul Campioanelor în partida cu Pliskova. Campioana de anul acesta de la US Open a abandonat la scorul de 6-3 pentru adversară, la 46 de minute de joc de la primul schimb. La scorul de 2-0 pentru Andreescu în primul set, canadianca a călcat forțat și a acuzat dureri mari la genunchi.
Echipa medicală a intervenit de mai multe ori pentru Bianca pe terenul de tenis, însă durerile au persistat. La sesiunea de on-court coaching, Bianca i-a spus antrenorului ei, Sylvain Bruneau, că și-a răsucit genunchiul și că aude un zgomot de fiecare dată când pășește. Tehnicianul a sfătuit-o pe canadiancă să nu forțeze, însă Bianca a spus că nu vrea să se oprească, menționând că adversara ei greșește foarte mult.

Bianca Andreescu: "Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam cu Simona, atunci mă retrăgeam"

"Genunchiul meu s-a răsucit, am auzit un zgomot. Doctorul mi-a validat că e vorba de menisc! Nu pot să mă las aproape deloc pe genunchi! Se aude un zgomot de fiecare dată când alerg și mă doare! Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam cu Simona, atunci ok, dar Karolina ratează mult", a spus Bianca Andreescu, potrivit ziare.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo