Bianca Andreescu, locul 4 WTA, a abandonat în al doilea ei meci la Turneul Campioanelor în partida cu Pliskova. Campioana de anul acesta de la US Open a abandonat la scorul de 6-3 pentru adversară, la 46 de minute de joc de la primul schimb. La scorul de 2-0 pentru Andreescu în primul set, canadianca a călcat forțat și a acuzat dureri mari la genunchi.
Echipa medicală a intervenit de mai multe ori pentru Bianca pe terenul de tenis, însă durerile au persistat. La sesiunea de on-court coaching, Bianca i-a spus antrenorului ei, Sylvain Bruneau, că și-a răsucit genunchiul și că aude un zgomot de fiecare dată când pășește. Tehnicianul a sfătuit-o pe canadiancă să nu forțeze, însă Bianca a spus că nu vrea să se oprească, menționând că adversara ei greșește foarte mult.

Bianca Andreescu: "Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam cu Simona, atunci mă retrăgeam"

Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37
"Genunchiul meu s-a răsucit, am auzit un zgomot. Doctorul mi-a validat că e vorba de menisc! Nu pot să mă las aproape deloc pe genunchi! Se aude un zgomot de fiecare dată când alerg și mă doare! Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam cu Simona, atunci ok, dar Karolina ratează mult", a spus Bianca Andreescu, potrivit ziare.com.
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
Australian Open
Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2022! Motivul dureros pentru care nu merge la Melbourne
06/12/2021 LA 18:04