Bianca Andreescu, locul 4 WTA, s-a retras de la Turneul Campioanelor în urma accidentării pe care a suferit-o miercuri în partida contra Karolinei Pliskova. Jucătoarea de tenis din Canada a acuzat dureri mari la scoruld e 2-0 pentru ea în prima manșă, echipa medicală a intervenit imediat, însă Bianca nu a mai putut continua meciul decât până la finalul primului set.
Debutantă anul acesta la Turneul Campioanelor, Bianca a înregistrat două înfrângeri, în primul meci cu Simona Halep, iar în al doilea în fața Karolinei Pliskova în urma abandonului ei. "Am avut joi un RMN după accidentarea mea de aseară și, din păcate, rezultatele au arătat că trebuie să mă retrag", a transmis Bianca după controlul efectuat joi dimineață.

Bianca Andreescu, înlocuită de Sofia Kenin

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
În urma retragerii Biancăi, Elina Svitolina va evolua vineri în primul meci de simplu al zilei cu Sofia Kenin. În meciul cu numărul doi, Simona Halep și Karolina Pliskova se vor lupta pentru calificarea în semifinale, partidă care ia startul nu înainte de ora 14, ora României. Svitolina și Kenin vor intra pe teren nu mai devreme de 12.30.
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21