Bianca Andreescu, locul 4 WTA, s-a retras de la Turneul Campioanelor în urma accidentării pe care a suferit-o miercuri în partida contra Karolinei Pliskova. Jucătoarea de tenis din Canada a acuzat dureri mari la scoruld e 2-0 pentru ea în prima manșă, echipa medicală a intervenit imediat, însă Bianca nu a mai putut continua meciul decât până la finalul primului set.
Debutantă anul acesta la Turneul Campioanelor, Bianca a înregistrat două înfrângeri, în primul meci cu Simona Halep, iar în al doilea în fața Karolinei Pliskova în urma abandonului ei. "Am avut joi un RMN după accidentarea mea de aseară și, din păcate, rezultatele au arătat că trebuie să mă retrag", a transmis Bianca după controlul efectuat joi dimineață.

Bianca Andreescu, înlocuită de Sofia Kenin

Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37
În urma retragerii Biancăi, Elina Svitolina va evolua vineri în primul meci de simplu al zilei cu Sofia Kenin. În meciul cu numărul doi, Simona Halep și Karolina Pliskova se vor lupta pentru calificarea în semifinale, partidă care ia startul nu înainte de ora 14, ora României. Svitolina și Kenin vor intra pe teren nu mai devreme de 12.30.
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
Australian Open
Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2022! Motivul dureros pentru care nu merge la Melbourne
06/12/2021 LA 18:04