Fostul lider mondial din WTA, Simona Halep, va încerca vineri să obțină pentru a doua oară în carieră calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Ea o va întâlni la Shenzhen pe Karolina Pliskova, locul 2 WTA, nu înainte de ora 14.00, ora României. Cehoaica a făcut mai multe declarații în conferința de presă referitoare la acest meci.
Adversara Simonei de vineri a mărturisit că o așteaptă un meci dificil, cu multe raliuri lungi, dar știe că poate face față acestei provocări: "Va fi un meci pe care îl va câştiga cine are nervii mai tari! Asta pentru că amândouă ştim că cine pierde, pleacă acasă. Dar suntem obişnuite cu acest lucru. Va fi un meci dificil pentru mine, ea va încerca schimburi cât mai lungi, seamănă la stil cu Elina Svitolina şi chiar dacă am pierdut în faţa ei nu am făcut un meci rău. Svitolina a bătut-o şi pe Simona, aşa că va fi un meci echilibrat".

Karolina Pliskova nu a urmărit finala de la Wimbledon

Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Auger-Aliassime, 2-0 la seturi cu Medvedev, live pe Eurosport 1
ACUM 3 ORE
Simona Halep a câștigat anul acesta la Wimbledon al doilea ei titlu de Grand Slam. Karolina Pliskova a mărturisit că nu a urmărit finala dintre Halep și Williams. "Am jucat contra ei pe toate suprafeţele, poate mai puţin pe iarbă. Nu cred că va apărea ceva nou, ne ştim bine, ea are jocul ei, eu am stilul meu. Nu va conta suprafaţa de joc, dar pentru că este mai lentă, vom juca mai mult, cu schimburi mai lungi. Am văzut meciurile ei, cum construieşte punctele, am învins-o ultima oară la Miami, am încredere în mine. Nu am văzut finala de la Wimbledon! Nu am avut nicio reacţie după ce a câştigat acolo. Îmi place de ea, dar mi-e indiferent dacă câştigă sau pierde, nu e treaba mea", a mai spus Pliskova la Shenzhen.
Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
IERI LA 06:24
Australian Open
McEnroe a comentat meciul Halep – Cornet de la Australian Open: "Dacă Simona face asta, va fi bine"
IERI LA 01:37