Simona Halep, campioana de anul acesta de la Wimbledon, a câștigat la Shenzhen primul meci din grupe cu Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6 (6), 6-3, la capătul unui meci thriller care a durat două ore și 30 de minute de joc. În continuare, românca în vârstă de 28 de ani o va întâlni la Shenzhen pe Elina Svitolina, campioana en-titre la Turneul Campioanelor.
Presa internațională a reacționat imediat și a comentat pe marginea victoriei uriașe obținute de Simona în fața Biancăi Andreescu. Jucătoarea de tenis din Canada a avut anul acesta un sezon exceptional, care a culminat cu victoria fantastică în fața Serenei Williams din finala de la US Open.

Presa internațională: "Simona Halep, o luptătoare incredibilă"

Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
30/09/2022 LA 12:25
"Campioana de la Wimbledon, Simona Halep, a salvat o minge de meci pentru a se impune în fața Biancăi Andreescu într-un meci dramatic de trei seturi în grupa violet la Turneul Campioanelor din Shenzhen", au notat cei de la WTA imediat după meci.
"Faptul că Simona Halep a ajuns în situația de a câștiga acest meci, după ce a fost dominată în prima parte a meciului de Bianca Andreescu, ne arată ce luptătoare incredibilă e", au notat cei de la Tennis Podcast.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46