Simona Halep, campioana de anul acesta de la Wimbledon, a câștigat la Shenzhen primul meci din grupe cu Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6 (6), 6-3, la capătul unui meci thriller care a durat două ore și 30 de minute de joc. În continuare, românca în vârstă de 28 de ani o va întâlni la Shenzhen pe Elina Svitolina, campioana en-titre la Turneul Campioanelor.
Presa internațională a reacționat imediat și a comentat pe marginea victoriei uriașe obținute de Simona în fața Biancăi Andreescu. Jucătoarea de tenis din Canada a avut anul acesta un sezon exceptional, care a culminat cu victoria fantastică în fața Serenei Williams din finala de la US Open.

Presa internațională: "Simona Halep, o luptătoare incredibilă"

Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 6 ORE
"Campioana de la Wimbledon, Simona Halep, a salvat o minge de meci pentru a se impune în fața Biancăi Andreescu într-un meci dramatic de trei seturi în grupa violet la Turneul Campioanelor din Shenzhen", au notat cei de la WTA imediat după meci.
"Faptul că Simona Halep a ajuns în situația de a câștiga acest meci, după ce a fost dominată în prima parte a meciului de Bianca Andreescu, ne arată ce luptătoare incredibilă e", au notat cei de la Tennis Podcast.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 8 ORE
Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 10 ORE