Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a Elinei Svitolina după ce a învins-o la Shenzhen pe Simona Halep

Irina Aldea

Actualizat 30/10/2019 la 14:36 GMT+2

Elina Svitolina, locul 8 WTA, a obținut calificarea în semifinale la Turneul Campioanelor după ce a învins-o pe Simona Halep în al doilea meci din grupe.

Elina Svitolina

Credit imagine: Getty Images

Elina Svitolina, campioana en-titre la Turneul Campioanelor, a învins-o în cel de-al doilea meci din grupa violet pe Simona Halep, locul 5 WTA, scor 7-5, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 40 de minute de joc. În urma acestei victorii, ucraineanca în vârstă de 25 de ani a obținut calificarea în semifinalele competiției din Shenzhen și va avea ocazia de a merge mai departe cu demersul ei de a-și apărat trofeul cucerit anul trecut la Singapore.
În continuare, Svitolina va evolua vineri la Shenzhen cu Bianca Andreescu, în timp ce Simona Halep va evolua cu Karolina Pliskova. Românca este nevoită să se impună vineri pentru a mai spera la calificarea în semifinale.

Elina Svitolina, mulțumită de evoluția din grupe

"A fost un meci extrem de fizic, amândouă am urmărit o mulțime de mingi și au fost schimburi foarte lungi. Sunt mulțumită că am jucat solid astăzi și am stat foarte bine în defensivă. Sunt foarte fericită de cum m-am descurcat azi pe terenul de tenis. Cu siguranță mă așteptam să fie greu, extenuant, dar am fost concentrată de la început și asta m-a ajutat mult", a spus Elina Svitolina la interviul de după meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo