Elina Svitolina, campioana en-titre la Turneul Campioanelor, a învins-o în cel de-al doilea meci din grupa violet pe Simona Halep, locul 5 WTA, scor 7-5, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 40 de minute de joc. În urma acestei victorii, ucraineanca în vârstă de 25 de ani a obținut calificarea în semifinalele competiției din Shenzhen și va avea ocazia de a merge mai departe cu demersul ei de a-și apărat trofeul cucerit anul trecut la Singapore.
În continuare, Svitolina va evolua vineri la Shenzhen cu Bianca Andreescu, în timp ce Simona Halep va evolua cu Karolina Pliskova. Românca este nevoită să se impună vineri pentru a mai spera la calificarea în semifinale.

Elina Svitolina, mulțumită de evoluția din grupe

Tenis
Simona Halep, antrenament alături de echipa micilor tenismeni susținuți de Fundația Olimpică Română
ACUM 20 ORE
"A fost un meci extrem de fizic, amândouă am urmărit o mulțime de mingi și au fost schimburi foarte lungi. Sunt mulțumită că am jucat solid astăzi și am stat foarte bine în defensivă. Sunt foarte fericită de cum m-am descurcat azi pe terenul de tenis. Cu siguranță mă așteptam să fie greu, extenuant, dar am fost concentrată de la început și asta m-a ajutat mult", a spus Elina Svitolina la interviul de după meci.
Tenis
Breaking News: Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid. Anunțul făcut pe siteul oficial
IERI LA 12:19
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
01/12/2021 LA 09:43