Campioana de anul acesta de la Wimbledon a acordat în urmă cu câteva zile un interviu la PRO TV în care a atins mai multe subiecte, printre care și care sunt obiectivele ei din prezent, menționând că locul 1 WTA nu mai este prioritar. Dacă înainte de sezonul asiatic avea șanse foarte bune la locul de lider mondial, acum este convinsă că nu mai poate termina anul pe prima poziție.
Simona Halep a petrecut 64 de săptămâni pe primul loc în clasamentul WTA și este în prezent pe locul 10 în ierarhia all-time a liderilor WTA, pe prima poziție fiind Steffi Graf, cu 377 de săptămâni. Românca în vârstă de 28 de ani a mărturisit că pentru ea, în acest moment, importante sunt victoriile la turnee, titlurile de Grand Slam.

Simona Halep: "Atenția mea este pe tenis în continuare"

Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 6 ORE
Simona a vorbit despre comparația cu Maria Sharapova și Serena Williams, precizând că pe plan financiar nu există comparație, însă pe terenul de tenis, lucrurile se echilibrează. Halep a avut performanțe foarte bune, iar cele două titluri de Grand Slam confirmă că Simona face cu adevărat parte din tenisul mare.
"Pe partea de tenis sunt acolo, am fost numărul 1, am câștigat două titluri de Grand Slam, sunt prin tenisul bun, ca să spun așa. Locul 1 nu este o prioritate în momentul de față, turneele de Grand Slam sunt cele mai importante. Încă mai sunt motivată să câștig. Atenția mea este pe tenis în continuare", a spus Simona Halep la PRO TV.

Simona Halep: "Daniel Dobre este și va rămâne în continuare alături de mine"

Fostul lider mondial din WTA a abordat și subiectul referitor la componența echipei ei. Darren Cahill va reveni în echipa Simonei Halep din 2020 în mod oficial, iar la Turneul Campioanelor îi va fi alături pentru susținere, dar și pentru a pune la punct programul pregătirii de anul viitor.
"Din punctul meu de vedere, Darren Cahill este cel mai bun antrenor din lume. O spun foarte lejer și foarte deschis. M-a ajutat enorm, în special pe partea emoțională, mi-a dat multă încredere. Dar și pe partea de tenis, tot timpul a știut când să-mi spună ceva. Antrenorul meu de acum, Daniel Dobre, este și va fi în continuare alături de mine. Îl știu de foarte mulți ani și tot timpul când am simțit nevoia să mă antrenez alături de un antrenor român am apelat la el. M-a ajutat enorm și este bucuros că Darren va reveni alături de noi de la anul", a mai spus Simona pentru sursa citată.
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 7 ORE
Australian Open
Super-anunțul făcut de Halep înainte de debutul la Australian Open 2022. Simo e extrem de optimistă
ACUM 8 ORE