Simona Halep va evolua săptămâna viitoare la Turneul Campioanelor. Ultima competiție importantă a anului se va desfășura în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie, iar Simona va bifa cea de-a șasea participare consecutivă la cel mai important turneu de final de sezon competițional, acolo unde doar cele mai bune opt jucătoare obțin calificarea.
Fostul lider mondial a ajuns marți la Shenzhen și a intrat pe teren în aceeași zi pentru antrenamente. Până joi, românca s-a antrenat sub supravegherea lui Daniel Dobre, însă joi a ajuns în China și Darren Cahill, antrenorul alături de care Simona Halep a ajuns în premieră lider mondial în clasamentul WTA și a cucerit primul ei titlu de Grand Slam, în 2018, la Roland Garros.
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 3 ORE

Simona Halep și Darren Cahill, din nou o echipă

Simona Halep a anunțat la începutul lunii septembrie că începând din 2020, Darren Cahill va reveni în echipa ei: "Salutare, am vești interesante pentru voi. După un an de zile fără el în echipa mea, sunt fericită să anunț că Darren va fi din nou alături de mine sezonul viitor! D, ultima oară te-am <omorât>, și am de gând să te <omor> din nou. Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început. Ne vedem curând!", a transmis Halep la acea vreme.
Tehnicianul de la Antipozi a revenit mai devreme în echipa româncei pentru a o susține la ultimul turneu important al anului, dar și pentru a pune la punct planul de pregătire pentru sezonul următor, unul care se anunță a fi extrem de important pentru eleva lui. Simona Halep, pe lângă turneele de Grand Slam, își dorește să abordeze foarte serios și Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a declarat de curând că o medalie ar împlini-o și mai mult pe plan sportiv, iar Mihai Covaliu a mărturisit că dubla campioană de Grand Slam va fi propusă să fie portdrapel în 2020 în Japonia.
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 6 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 10 ORE