Eurosport

"Îmi iau avion privat, care e problema?". Bencic, supărată că presa bate monedă pe sumele câștigate

"Îmi iau avion privat, care e problema?". Bencic, supărată că presa bate monedă pe sumele câștigate

06/11/2019 la 11:31Actualizare 06/11/2019 la 11:38

Belinda Bencic s-a arătat extrem de deranjată de faptul că în presa din Elveția s-a bătut monedă pe câștigurile sale de la Turneul Campioanelor.

Întrebată pe seama premiului, Bencic s-a declarat extrem de deranjată. Ea consideră că presa acordă prea mult interes pentru probleme care țin de viața sa privată. După ani întregi de sacrificii, Belinda consideră că e îndreptățită să câștige sume importante.

"O să-mi cumpăr o casă, un avion privat și un yacht, care este problema? Nu mi se pare normal ca oamenii să îmi monitorizeze câștigurile. Practic acest sport de când aveam trei ani, iar acum mă bucur de aceste premii, rezultate ale muncii mele", a spus Bencic, potrivit GoTennis.

6,8 milioane de dolari a obținut în întreaga carieră Bencic, care a avut un final de 2019 de excepție: semifinală la US Open și semifinală la Turneul Campioanelor.

14 milioane de dolari sunt premiile totale la Turneul Campioanelor 2019, cele mai mari din istorie. Ashleigh Barty, sportiva care a câștigat turneul de la Shenzhen, s-a ales cu un cec în valoare de peste 4 milioane de euro.