Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O singură necunoscută! Știm 3 dintre semifinalistele de la Turneul Campioanelor. Bertens, în lacrimi

Cristian Mihală

Actualizat 31/10/2019 la 18:07 GMT+2

Belinda Bencic este a doua jucătoare calificată în semifinalele Turneului Campioanelor, din grupa roșie. Elvețianca a beneficiat de abandonul lui Kiki Bertens, care nu a putut continua disputa directă, după ce a pierdut primul set. În acest moment, a mai rămas vacant un singur loc pentru penultimul act al competiției: Halep - Pliskova e partida care dă ultima semifinalistă.

Halep

Credit imagine: Eurosport

După 81 de meciuri în 2019, Bertens a avut mari probleme în ultima partidă din grupele competiției de la Shenzhen. După victoria cu Barty, olandeza a început perfect și disputa cu Bencic, distanțându-se la 5-3. Apoi, a acuzat probleme în zona cervicală, iar la 6-5 pentru adversară, în timpul unui on court coaching, a început chiar să plângă. Ulterior, după ce a pierdut setul, Bertens a cerut intervenția medicului. După ce a fost examinată, luându-i-se inclusiv pulsul, olandezei i s-a transmis că ar fi bine să abandoneze. Ceea ce a și făcut, oferindu-i șansa lui Bencic să meargă în penultimul act.

Configurația semifinalelor la Turneul Campioanelor

După victoria de ieri, în fața Simonei Halep, Elina Svitolina a obținut biletele pentru semifinalele competiției, având totodată garantat primul loc în grupă înainte de ultimele partide din grupă.
Astăzi, după ultimele partide din grupa roșie, Ashleigh Barty și Belinda Bencic s-au calificat pentru "careul de ași". În aceste condiții, a mai rămas o singură necunoscută: cine va juca împotriva numărului unu mondial, care a obținut locul întâi în grupa sa. Barty va sta cu ochii pe confruntarea de vineri, dintre Halep și Pliskova. Fiecare are câte un succes, după două partide, astfel că întâlnirea directă de mâine va stabili locul secund din grupa violet.

Programul semifinalelor la Turneul Campioanelor

  • Elina Svitolina - Belinda Bencic
  • Ashleigh Barty - Simona Halep/Karolina Pliskova
Întâlnirile directe dintre sportivele care vor evolua în semifinalele Turneului Campioanelor
Elina Svitolina - Belinda Bencic 1-2
Ashleigh Barty - Simona Halep 1-3
Ashleigh Barty - Karolina Pliskova 3-2
Finala grupei violet, Simona Halep - Karolina Pliskova, se joacă vineri, de la ora 14:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo