Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep și-a anunțat obiectivul pentru 2020. Încredere maximă, odată cu revenirea lui Cahill

Cristian Mihală

Actualizat 31/10/2019 la 12:37 GMT+2

Simona Halep este convinsă că revenirea lui Darren Cahill în echipa sa o va ajuta să câștige un nou turneu de Grand Slam, al treilea din carieră, după Roland Garros și Wimbledon.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

După înfrângerea cu Svitolina, Halep a vorbit despre importanța revenirii lui Cahill în stafful său. În ciuda faptului că oficial colaborarea va fi reluată de la 1 ianuarie 2020, australianul a ținut să îi fie aproape și la Shenzhen. Și asta s-a văzut, mai ales în confruntarea cu Andreescu: sfaturile tehnicianului au ajutat-o pe Simo să uite de presiunea scorului și să încerce să evolueze la potențial maxim punct cu punct, fără a se gândi că este în urmă și trebuie să recupereze.
În general foarte circumspectă când vine vorba de obiective, Halep a dezvăluit că planul pentru anul viitor este extrem de clar: va dori să câștige pentru al treilea an la rând un turneu de Grand Slam.
"Am mari obiective în continuare. Scopul meu an de an e să câștig un turneu de Grand Slam. Am deja două astfel de trofee și simt că mai pot obține și alte astfel de succese. Știu, însă, cât este de dificil să câștigi un Grand Slam, așa că voi încerca să îmi ating visul, dar fără a pune presiune pe mine. Mă voi pregăti pentru toate suprafețele și vom vedea ce se întâmplă", a spus Simona Halep.
Un alt mare obiectiv al campioanei noastre pentru anul viitor va fi o medalie la Jocurile Olimpice, acolo unde va fi port-drapelul României.
Până atunci, însă, Halep va trebui să treacă de Pliskova, vineri, în ultima partidă din grupa violet. Confruntarea e ca o finală, în condițiile în care învingătoarea se va califica în "careul de ași" al competiției de la Shenzhen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo