Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toate jucătoarele din grupa roşie au şanse la semifinale, după două meciuri. Situaţia Simonei Halep

Cristian Mihală

Publicat 29/10/2019 la 17:31 GMT+2

Toate cele patru jucătoare din grupa roşie păstrează şanse de calificare în semifinale înainte de ultimele partide. Belinda Bencic a reuşit să o învingă în trei seturi pe Petra Kvitova, cehoaica rămânând singura jucătoare din grupă fără vreun succes.

Halep

Credit imagine: Eurosport

Accidentarea lui Osaka a adus-o în joc pe Kiki Bertens, cea care evoluase în Turneul de Elită şi care era rezervă pentru competiţia de la Shenzhen.
Ca să fiu sinceră, eram în canapea când am primit vestea. Sunt foarte obosită. Abia ieri am apucat să mă antrenez 5 sau 10 minute, în rest m-am relaxat complet. Azi m-am simțit însă mult mai bine. Dar evident, nu poți să revii după doar o zi la energia obișnuită. E nevoie de încă un meci și încă un meci. Dar faptul că am o șansă mă va ține conectată. Să vedem cât de departe pot ajunge | Kiki Bertens
Chiar şi aşa, olandeza s-a comportat impecabil în disputa cu Ashleigh Barty, numărul unu mondial, în primul meci al zilei în grupa roşie, obţinând o victorie pe care puţini o anticipau.

Turneul Campioanelor | Kvitova, învinsă şi de Bencic

Belinda Bencic (7 WTA) a învins-o pe Petra Kvitova (6 WTA), cu scorul de 6-3, 1-6, 6-4, la Turneul Campioanelor.
În primul set, după ce cele două jucătoare și-au împărțit mai multe game-uri, Belinda Bencic a reușit două mingi de break în fața adversarei sale. Setul doi a început devastator pentru Bencic, elvețiana având două servicii pierdute consecutive. La scorul de 5-1, Kvitova a mai reușit o minge de break, câștigând setul. Setul decisiv a fost foarte echilibrat. Ambele jucătoare au avut câte două break-uri reușite. La scorul de 4-4, Bencic a mai reușit un break, câștigând partida după aproximativ o oră și 50 de minute.

Clasamentul grupei roşii după două etape

1. Kiki Bertens - 1 punct
2. Ashleigh Barty - 1 punct
3. Belinda Bencici - 1 punct
4. Petra Kvitova - 0 puncte

Turneul Campioanelor: Simona Halep se poate califica de miercuri

Simona Halep s-a impus în primul meci de la Shenzhen, cu Bianca Andreescu și are șanse să se califice în semifinale încă după partida de mâine, cu Elina Svitolina. Un succes contra ucrainencei, dublat de o victorie a lui Andreescu împotriva Karolinei Pliskova nu doar că ar însemna calificarea româncei, dar și asigurarea primului loc în grupă.
Pare că-i place suprafața de aici, o simte. Are încredere pe această suprafață. A câștigat aici anul trecut. E ceva măreț să câștigi acest turneu pentru că te simți ca și cum ai juca în fiecare zi o finală de Grand Slam. Va fi cu siguranță un meci dificil. Abia aștept. Dar mai întâi vreau să mă bucur de ziua liberă de mâine. O să încerc să mă recuperez și vom vedea. Sunt însă pregătită să lupt din nou și sunt fericită că mă aflu în această poziție | Halep despre Svitolina

Clasamentul grupei violet după prima etapă:

1. Elina Svitolina - 1 punct
2. Simona Halep - 1 punct
3. Bianca Andreescu - 0 puncte
4. Karolina Pliskova - 0 puncte

Programul Turneului Campioanelor

Miercuri, grupa violet
  • Simona Halep - Elina Svitolina (12:30)
  • Bianca Andreescu - Karolina Pliskova (nu înainte de ora 14:00)
Joi, grupa roșie
  • Kiki Bertens - Belinda Bencic
  • Ashleigh Barty - Petra Kvitova
Vineri, grupa violet
  • Bianca Andreescu - Elina Svitolina
  • Simona Halep - Karolina Pliskova
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo