Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Câte puncte pierde Simona Halep după retragerea de la Indian Wells. Poate coborî în clasament

Irina Aldea

Actualizat 07/03/2020 la 09:27 GMT+2

Simona Halep a anunțat sâmbătă dimineață că nu va evolua anul acesta la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Halep

Credit imagine: Getty Images

A doua jucătoare a lumii, Simona Halep, a anunțat sâmbătă de dimineață că se retrage din competiție la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells din cauza problemelor pe care le are cu piciorul, probleme apărute încă de la turneul desfășurat la Dubai, pe care l-a câștigat în urmă cu două săptămâni.
Campioana noastră a ajuns la ediția de anul trecut până în optimile de finală (eliminată de Vondrousova) și va avea, prin urmare, de apărat 120 de puncte în clasamentul WTA. La finalul turneului de categorie Premier Mandatory, Simona poate fi depășită de Karolina Pliskova, însă numai dacă se impune în California. 5.956 de puncte va avea Simona Halep după Indian Wells 2020.

Anunțul Simonei Halep privind retragerea

Sunt foarte dezamăgită să trebuiască să mă retrag de la ediția 2020 a BNP Paribas Open. Din păcate, accidentarea la picior pe care am suferit-o înainte de Dubai încă îmi cauzează probleme, și nu voi putea să mă recuperez în timp pentru a putea ajunge la Indian Wells. Turneul este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente pentru mine din calendarul competițional, și sunt foarte tristă să-l ratez anul acesta, dar deja mă gândesc că mă voi întoarce în 2021!
Ediția din 2019 de la Indian Wells a fost câștigată de Bianca Andreescu.Simona Halep s-a impus la turneul din California în 2015, după o finală disputată în compania Jelenei Jankovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo