Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haos la Indian Wells! Sorana Cîrstea spune că a aflat despre anularea turneului de pe Twitter

Irina Aldea

Publicat 09/03/2020 la 07:48 GMT+2

Starea de urgență declarată la Indian Wells s-a transformat în haos odată cu decizia organizatorilor de a anula turneul din California.

Indian Wells

Credit imagine: Getty Images

Evenimentul combinat ATP Masters 1000 / WTA Premier Mandatory "BNP Paribas Open", care ar fi trebuit să se desfășoare în următoarele două săptămâni la Indian Wells a fost anulat, după ce a fost declarată stare de alertă epidemiologică în Coachella Valley, în urma unui caz de îmbolnăvire confirmat.
Va fi, de altfel, pentru prima dată din 1980 când turneul de la Indian Wells nu va avea campioni. Fanii care au apucat să-și cumpere bileteîşi vor recupera banii: fie că vor cere restituirea sumelor, fie că vor obţine vouchere pentru ediţia 2021. În același timp, toți jucătorii vor pierde punctele dobândite la ediția precedentă.

Organizatorii, acuzați că nu au anunțat jucătorii de anularea turneului

Sportiva din Belgia, Kirsten Flipkens, a scris pe contul personal de Twitter că WTA ar trebuisă convoace o întâlnire de urgență cu jucătoarele pentru a le explica situația și pentru a stabili o serie de măsuri pe care acestea ar fi nevoite să le ia. La postarea belgiencei a replicat și Sorana Cîrstea, care i-a mulțumit colegei de breaslă pentru idee.
Întrebată fiind de suporteri cum au fost jucătoarele înștiințate de anularea turneului, Sorana a răspuns: “Tocmai am aflat de pe Twitter”, fapt care a creat un întreg haos în rândul suporterilor de pe această rețea de socializare. În perioada următoare vom afla ce se întâmplă cu turneul de la Miami, pentru că situația nu ar trebui să fie diferită în acest context.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo