Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jaqueline Cristian, la meciul carierei: la ce oră începe partida cu Sofia Kenin, campioana de la AO

Irina Aldea

Actualizat 05/03/2020 la 19:38 GMT+2

Aflată acum pe locul 173 WTA, Jaqueline Cristian at disputat joi meciul carierei, împotriva campioanei de la Australian Open 2020, Sofia Kenin.

Cristian

Credit imagine: Eurosport

  • Jaqueline Cristian (174 WTA) a arătat un tenis superb în confruntarea cu Sofia Kenin (5 WTA), principala favorită, din optimile turneului de la Lyon. Românca a câștigat la tie-break primul set și a avut minge de meci la 5-3 în actul al doilea. Campioana ultimei ediții de la Australian Open și-a adjudecat apoi următoarele patru game-uri din manșa secundă și s-a impus și în decisiv. A fost 6-7(5), 7-5, 6-4 pentru Kenin.
  • Jaqueline Cristian pierde al doilea set, scor 5-7, după 57 de minute de joc, după ce condusese cu 5-3.
  • Jaqueline Cristian câștigă primul set al meciului, scor 7-6 (5), după 51 de minute de joc.
---
De când a debutat în Fed Cup, Jaqueline Cristian joacă din ce în ce mai bine. Victoria din cadrul întâlnirii cu Rusia din Fed Cup i-a dat sportivei noastre o uriașă încredere în propriul joc. Din februarie, ea a a câștigat zece partide și a fost învinsă o singură dată, de către franțuzoaica Oceane Dodin (130 WTA).
La turneul de categorie Internațional de la Lyon, Jaqueline Cristian a trecut de calificări fără să cedeze niciun set, iar în primul tur a învins-o și pe australianca Priscilla Hon, locul 129 WTA, scor 6-2, 6-0. În optimile de finală, Jaqueline va disputa meciul carierei, cu învingătoarea de la Australian Open 2020, primul turneu de Grand Slam al anului, Sofia Kenin (5 WTA).

Jaqueline Cristian – Sofia Kenin, în optimile de finală la Lyon

Sportiva noastră o va întâlni pe principala favorită a turneului de la Lyon joi, în jurul orei 16, meciul lor fiind al treilea de pe terenul central, după partidele dintre Kuzmova – Martincova și Irina Bara – Kasatkina. În mod cât se poate de nesurprinzător, aceasta va fi prima lor întâlnire în circuitul feminin de tenis.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo