Ajunsă până în turul trei la Australian Open, forma de joc a Soranei Cîrstea nu a rămas la același nivel. Sportiva noastră, născută la Târgoviște, prima din cele trei sportive din România înscrise la turneul de tenis Sens Metropole de Lyon WTA 250, a pierdut luni în primul tur, în fața tenismenei Nina Stojanovic (95 WTA), în două seturi, 6-4, 6-0, fiind eliminată din turneu.
Sorana Cîrstea a făcut față doar în primul set, în care a pierdut servicul chiar în primul game al meciului. În setul doi românca a fost de nerecunoscut, fiind învinsă fără drept de apel, într-un meci ce a durat 1 oră și 15 minute de joc. În setul doi al partidei, procentajul pe primul seriviciu al Soranei Cîrstea a fost la 40%, iar pe serviciul 2 0%. În plus, adversara ei a servit foarte bine și nu a oferit nicio șansă de break sportive noastre.

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la turneul de 250 de puncte de la Lyon

J&T Banka Ostrava Open
Sorana Cîrstea, înfrângere în primul tur al turneului WTA 500 de la Ostrava
IERI LA 17:50
Turneul de la Lyon este dotat cu premii totale de 235,238 USD și le mai are la start pe Irina Bara și pe Mihaela Buzărnescu, cele două făcând cuplu și la proba de dublu. Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 6 la acest turneu, primește pentru participarea pe tabloul principal de la Lyon un punct ATP și 2.157 de dolari.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea, înfrângere la Portoroz, dar în urcare în WTA
17/09/2021 LA 16:00
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
16/09/2021 LA 16:12