Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

WTA Madrid | Ana Bogdan și Irina Begu s-au calificat pe tabloul principal

Nicu Savin

Actualizat 28/04/2021 la 17:05 GMT+3

WTA Madrid | Irina Begu și Ana Bogdan s-au calificat pe tabloul principal al turneului WTA de 1000 de puncte al lui Ion Țiriac.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

WTA Madrid | Ana Bogdan și Irina Begu sunt pe tabloul principal din capitala Spaniei

UPDATE. Irina Begu s-a calificat și ea pe tabloul principal de la Madrid. Begu a învins-o în ultima rundă a calificărilor pe elvețianca Stefanie Voegele (nr. 127 mondial) în două seturi cu 6-3, 6-3.
După ce ieri a învins-o în primul tur al calificărilor pe Katerina Siniakova, scor 7-6(7), 7-5, Ana Bogdan a făcut un nou meci mare astăzi și s-a calificat pe tabloul principal la Mutua Madrid Open, turneu patronat de Ion Țiriac.
Ocupanta locului 102 în ierarhia WTA, Ana Bogdan a trecut în "finala" din calificări de nipona Nao Hibino (82 WTA). După ce a pierdut primul set cu 6-4, românca și-a ridicat nivelul și le-a câștigat pe următoarele 2 cu 6-3, respectiv 6-4, obținând astfel biletul pentru primul tur al turneului care va debuta joi.

WTA Madrid | România va avea 4 reprezentante pe tabloul principal

România va avea 4 reprezentante în primul tur de la Madrid. Simona Halep a fost calificată automat datărită locului din clasament, iar Sorana Cîrstea a primit un wild-card. Cele 2 și-au aflat deja adversarele din primele meciuri. Simona se va duela cu reprezentanta gazdelor, Sara Soribes Tormo, iar Sorana va juca cu Jessica Pegula, revelația de la Australian Open.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Program tenis Estoril
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo