Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

WTA Madrid | Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur! Românca, învinsă în 2 seturi de Jessica Pegula

Nicu Savin

Actualizat 30/04/2021 la 16:00 GMT+3

WTA Madrid | Sorana Cîrstea nu a mai repetat evoluțiel bune de săptămâna trecută de la Istanbul și a cedat ăn 2 seturi împotriva americancei Jessica Pegula, scor 6-7(5), 3-6.

Sorana Cîrstea. Sursă foto: Jimmie48 Photography

Credit imagine: facebook

România a avut 4 reprezentante pe tabloul principal al turneului de 1000 de puncte de la Madrid, însă doar Simona Halep a mai rămas în competiție.
După ce Ana Bogdan a pierdut ieri contra Anastasiei Sevastova (0-6, 3-6), iar Irina Begu a cedat dramatic contra Dariei Kasatkina (6-4, 4-6, 6-7), Sorana Cîrstea nu a putut face nici ea mai mult în fața americancei Jessica Pegula. Sportiva noastră a fost foarte aproape de o accidentare groaznică după ce și-a scrântit glezna.
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 1 la Madrid

Primul set al confruntării a fost foarte echilibrat, ambele jucătoare reușind câte un singur break, astfel că s-a ajuns în tie-break. Pegula a fost mereu în față și a condus cu 3-0 și 5-2, dar Sorana a revenit și a egalat la 5. Din păcate, sportiva din Târgoviște nu a mai avut forță pe final și a cedat cu 7-5.
Românca a început cu break setul secund, dar apoi a început să greșească din ce în ce mai mult și a pierdut 4 game-uri consecutive,. Sorana și-a reintrat apoi în ritm, dar nu a mai putut face nimic pentru a reveni, pierzând cu 6-7, 3-6, după o oră și 25 de minute de joc.
Pegula avansează astfel în turul secund, unde o va întâlni pe câștigătoarea duelului Viktoria Azarenka-Ekaterina Alexandrova.
Simona Halep rămâne așadar singura româncă de pe tabloul de simplu de la Madrid. A 3-a jucătoare a lumii joacă la această oră împotriva ibericei Sara Sorribes Tormo, pe terenul central de la Caja Magica.
CARE ESTE TRASEUL VIRTUAL AL SIMONEI HALEP LA MADRID:
  • Turul 1: Sara Soribes Tormo
  • Turul 2: Magda Linette / Saisai Zheng
  • Optimi: Elise Mertens / Elena Rybakina
  • Sferturi: Victoria Azarenka / Jessica Pegula / Aryna Sabalenka
  • Semifinale: Naomi Osaka / Karolina Pliskova
  • Finală: Ashleigh Barty / Iga Swiatek / Petra Kvitova.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo