Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu se oprește în sferturi la WTA Melbourne, după un meci maraton cu Bianca Andreescu

Nicu Savin

Actualizat 17/02/2021 la 11:12 GMT+2

Bianca Andreescu s-a impus în tie-break-ul setului decisiv în fața Irinei Begu și s-a calificat în semifinale la WTA Melbourne, turneu la care au luat parte jucătoarele eliminate în prima săptămână la Australian Open.

Irina Begu, numărul 72 WTA

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu a fost aproape de o victorie mare în fața Biancăi Andreescu, în sferturile de finală de la WTA Melbourne, dar sportiva noastră a cedat la mare luptă în tie-break-ul setului 3.
Australian Open - UNIBET
Irina a început mai bine și a avut 2-0 în primul set, dar canadiana de origine română a revenit și și-a adjudecat prima manșă cu 6-3. Irina nu a cedat și a făcut un set 2 mult mai bun (a condus cu 4-0 și 5-1), pe care și l-a trecut în cont cu 6-4.

WTA Melbourne | Bianca Andreescu avansează în semifinale, după un meci maraton cu Irina Begu

În decisiv. cele 2 jucătoare au fost pe rând la conducere. Primul break a fost reușit de Begu, dar Andreescu a revenit și chiar a trecut în față, servind pentru meci la 5-3. Irina a reușit însă break-ul, iar apoi a egalat la 5 și în cele din urmă s-a ajuns în tie-break.
Acolo, echilibrul a persistat până la final, dar Bianca a avut nervii mai tari și a convertit prima șansă de meci de care a beneficiat și s-a impus cu 7-5 la capătul a 2 ore și 34 de minute de joc, făcând astfel pasul spre semifinale.
Bianca Andreescu | Tennis Australian Open | ESP Player Feature
În careul de ași, Bianca Andreescu se va duela cu cehoaica Marie Bouskova, în timp ce în cealaltă semifinală vor juca Danielle Collins și Daria Kasatkina.
În ciuda înfrângerii, Irina Begu rămâne cu o evoluție bună în această săptămână, cu victorii importante la Podoroska, Blinkova și Wang, care îi pot oferi un plus de moral sportivei noastre pentru ceea ce urmează în acest sezon.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo