Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Final de drum pentru Sorana Cîrstea la Grampians Trophy! Sportiva noastră, învinsă clar de Ann Li

Irina Aldea

Publicat 06/02/2021 la 08:44 GMT+2

Sorana Cîrstea a fost eliminate sâmbătă în sferturile de finală de la Grampians Trophy de către americanca Ann Li, ocupanta locului 99 WTA.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Cotată cu prima șansă în duelul din sferturile de finală de la Grampians Trophy, Sorana Cîrstea a întâmpinat probleme de concentrare la Melbourne, cu doar două zile înainte de debutul primului turneu de Grand Slam din 2021, Australian Open. Sportiva noastră a pierdut șansa de a se califica în semifinale la Grampians Trophy, după ce a pierdut cu 3-6, 1-6 în fața lui Ann Li.
Partida din sferturile de finală a durat o oră și două mintue de joc, iar Sorana Cîrstea a părut în repetate rânduri blocată în jumătatea proprie de teren. La serviciu, jucătoarea noastră nu a fost la fel de puternică precum în partidele precedente jucate la Grampians Trophy. În primul set, Sorana și-a pierdut serviciul de trei ori, în timp ce adversara ei a cedat o singură dată, la început de meci, pe propriul serviciu.
Setul al doilea a fost și mai clar condus de ameriancă, iar Sorana a părut descumpănită încă de la început. Lipsită de luciditate în mai multe momente, Sorana Cîrstea și-a cedat serviciul de două ori, dar Ann Li a apăsat pe accelerație și s-a calificat în prima ei semifinală al unui turneu WTA.

Sorana Cîrstea, final de drum la Grampians Trophy, turneul premergător Australian Open

La Grampians Trophy, Sorana Cîrstea a avut totuși parte de un parcurs îmbucurătpr, în ciuda înfrângerii încasate azi în fața americancei Ann Li. Sportiva noastră a învins în minimul de seturi pe Oksana Kalashnikova, cedând doar două game-uri în meci, iar în optimile de finală a câștigat în fața Belindei Bencic, ocupanta locului 12 WTA, scor 7-5, 6-2.
Sorana Cîrstea, al cărei debut în turneele de Grand Slam a avut loc acum 13 ani, va întâlni în turul inaugural la Australian Open o altă româncă, în ceea ce va reprezenta duelul 100% românesc din primul tur, cu Patricia Țig. Cine câștigă în acest meci ar putea-o întâlni în turul al doilea pe a șasea favorită, Petra Kvitova. Cehoaica se va duela în turul inaugural cu sportive venită din calificări, Greetje Minnen.
Adversarele româncelor în primul tur la Australian Open 2021
  • SIMONA HALEP - Lizette Cabrera
  • PATRICIA ȚIG - SORANA CÎRSTEA
  • IRINA BEGU - Nina Stojanovic
  • ANA BOGDAN - Danielle Collins
  • MIHAELA BUZĂRNESCU - Bianca Andreeescu
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
picture

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo