WTA Melbourne | Simona Halep are planuri mari pentru 2022, iar un start bun pe pământ australian i-ar da o încredere deosebită pentru primul turneu de Grand Sla din acest sezon.
Halep este favorită 2 la turneul de pe cimentul de la Melbourne și va juca în primul tur împotriva unei jucătoare venită din calificări. Sunt doar trei românce calificate direct pe tabloul principal al turneului de 239 de mii de dolari și Halep s-ar putea întâlni cu una dintre ele în turul secund. Gabriela Ruse (24 ani, 87 WTA) va juca în primul meci al anului împotriva Arinei Rodionova. Australianca de 32 de ani este doar pe locul 152 mondial.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM 21 ORE
Naomi Osaka este principala favorită a turneului WTA Melbourne 250.
Anul trecut, Halep a debutat tot la Melbourne, unde s-a oprit în sferturi.
Citește și:

WTA Melbourne este încălzirea Simonei Halep pentru Australian Open

Simona Halep a jucat bine și a ajuns în săptâna a doua de la primul turneu de Grand Slam al anului în ultimii 2 ani. În 2020, Halep a jucat excelent și nu a pierdut set până în semifinale. Atunci, Muguruza a jucat fantastic și a reușit să o elimine pe româncă. În 2021, Halep a avut un parciurs diferit și după victorii muncite cu Tomljanovic, Kudermertova și Swiatek a fost oprită în sferturi de Serena Williams. În ambele situații, Halep a fost între principalele favorite ale turneului. În 2022, Simona Halep (locul 20 WTA) va trebui să muncească mai mult pentru că va avea adversare puternice încă din primele tururi.

Top 10 puncte în 2021, în circuitul WTA, la turneele de Grand Slam. Buzărnescu, pe 6

Australian Open începe pe 17 ianuarie și va fi în exclusivitate pentru România pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
14/05/2022 LA 19:55
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
14/05/2022 LA 14:09